Illetlenség karácsonykor a paromhoz menni s ott tölteni a karácsonyt?
Meleg vagyok már közel egy éve vagyunk együtt, kínos lenne náluk lenni az ünnepek alatt??
A szülei nagyon szeretnék de így jön ki a tali... viszont az tényleg a családról szól így nem lenne túl illetlenség?
Szerintem nem, hogyha örömmel fogad a párod családja. A húgom barátja is nálunk tölti az ünnepeket, az én barátom pedig bár a szentestén otthon van, holnap már csatlakozik hozzánk. A karácsony a szeretetről, és a családról szól, és bizony ők is családtagok.
Mit szólnának hozzá a szüleid, hogyha nem otthon ünnepelnél?
Alap esetbeb amig otthon elsz,addig illik otthon,szuk csaladi korben tolteni az unnepeket. aztan mondjuk 25-26atol lehet menni pasizni.
Mi mindig igy csinaltuk,igy nem volt bennunk ketely,hogy illo-e vagy sem. Moutan kulon koltoztunk,megtartottzk ezt a szokast,csak mar a sajat,'uj' csaladunk volt az,akihez ragaszkodtunk.
Persze ez sok mindentol fugg,de szerintem ez igy a helyes.
Egyáltalán nem kínos. :) Én is volt mikor a ppáromnál töltöttem a karácsonyt. :)
Nem illetlenség, úgy veszik hogy te is a családjukhoz tartozol. :)
Remélem elmész hozzá! :)
Boldog karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!