Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?
Te lakásod? Ha igen, pontosan te fogod beszabályozni azt, hogy ki és miként viselkedik, pláne egy kisgyerekkel. Ha nem tetszik nekik, akkor nem kell jönni.
Ha nem a te lakásod, attól még igenis mossanak kezet, szégyen, hogy felnőtt embernek ennyi esze sincs. Én boltból hazaérve is egyből mosok kezet, ki tudja, előttem ki fogta meg, és milyen kézzel a lépcsőházajtót, lehet az alkesz szomszédom, aki a kocsmában a hugyos pötsét, meg a többi alkesz a kocsma wcben a f@szos kezükkel fogdozták a kilincset stb pfujjj
Mond meg a feleségednek szedje össze magàt,üljön le a kedves családjával,fektessen le pár alapszabályt mert ha nem oda többet nem mennek.
A te lakásod ezt mindenki tartsa tiszteletben.
Ma valakihez elmegyek alkalmazkodom.Ha vannak szabályok betartom.
Egy kisbabát normális ember kézmosással fog meg.
De en a szájukat is megmosnám,agyoncsokolgatják a macskát utána meg lepuszilják a picit.
Elég sok baci terjeng,ismerosom kisbabája majdnem meghalt mert a herpeszes nagyi szájoncsokolta a 9 hetes picit,hajszálhiján nem vesztették el a babájukat.
Beszélgessetek a feleségeddel,es hozzatok szabályokat
Ha nem tetszik,tudják hol az ajtó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!