Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Jönnének át anyósék (évente kb 2 alkalommal jönnek /mi megyünk). Legutóbb mikor voltak nálunk nem mostak kezet, de akkor 5 hetes volt a kislányunk, és úgy lett össze tapperolva. Van egy 8 éves gyerekük (párom tesója) neki meg könyörögni kellett a kézmosás miatt, nem is értette, hogy miért szükséges. Tegnap írtam anyósomnak, hogy ha jönnek a szappanos kézmosásról ne felejtkezzenek el,mert a legutóbb is kihagyták. Most már 5 hónapos a baba. Fel volt háborodva, hogy ne figyelmeztessem pont én, meg semmi közöm hozzá, hogy ők mit csinálnak, egy ilyen apróságból nagy vitát csinált, én próbálok neki mindig kulturáltan írni (messengeren), ő meg elkezd köcsögözni k. anyázni stb, meg bunkózni. Párom nem mert szólni a múltkor sem az anyjának meg az apjának a kézmosás miatt, csak utólag egymás között megjegyeztük, hogy ezt kihagyták, én most nem vagyok otthon hétvégén, ő meg megint csak nem szólt volna rájuk.

2020. aug. 22. 07:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen igazad van. Sőt, mondok jobbat. Ők a köcsögök, amiért egy ilyen teljesen ALAPVETŐ dolgot kihagynak, és te jogosan szóvá teszed de leugatnak.
2020. aug. 22. 09:07
 12/36 anonim ***** válasza:
97%
A pároddal kellene megbeszélned, hogy szóljon rájuk, tőle csak jobban fogadnák.
2020. aug. 22. 09:37
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
Es az asszonnyal minden rendbe van ?
2020. aug. 22. 10:17
 14/36 A kérdező kommentje:
#15 igen, ő nem tehet róla, hogy ilyenek a szülei, ahogy 18 lett hozzám költözött már régóta ismerem :P Azóta jobban utálnak a szülei mint előtte.
2020. aug. 22. 10:34
 15/36 anonim ***** válasza:
88%
Miert kell ilyen emberekkel tsrtsni a kapcsolatot? 15\16, os vagyok
2020. aug. 22. 11:04
 16/36 anonim ***** válasza:
96%
Persze, nyilván minden rendben van az asszonnyal, ha felnőtt létére nem szól rá arra, aki koszos kézzel fogdossa a csecsemőjét. Nyilván ezt a férjének kell helyette írásban kérvényezni. És ha az irományod ellenére sem mosnak majd kezet? A feleséged mit fog csinálni? Most megmondom, hogy semmit.
2020. aug. 22. 11:24
 17/36 anonim ***** válasza:
86%
Tudod mikor fogadnék ilyen szülőket a kisgyerekemmel... Ha így beszélnének velem, addig nem láthatnák az unokájukat, amíg bocsánatot nem kérnek. Ha felnyomnak amiért korlátozom a láthatási jogukban őket, akkor én veszélyeztetésre hivatkoznék (elvégre vírushelyzet van és nem élünk egy háztartásban).
2020. aug. 22. 15:16
 18/36 anonim ***** válasza:
90%

Te lakásod? Ha igen, pontosan te fogod beszabályozni azt, hogy ki és miként viselkedik, pláne egy kisgyerekkel. Ha nem tetszik nekik, akkor nem kell jönni.

Ha nem a te lakásod, attól még igenis mossanak kezet, szégyen, hogy felnőtt embernek ennyi esze sincs. Én boltból hazaérve is egyből mosok kezet, ki tudja, előttem ki fogta meg, és milyen kézzel a lépcsőházajtót, lehet az alkesz szomszédom, aki a kocsmában a hugyos pötsét, meg a többi alkesz a kocsma wcben a f@szos kezükkel fogdozták a kilincset stb pfujjj

2020. aug. 22. 15:35
 19/36 A kérdező kommentje:
Az én lakásom, de mindig lakáson találkozunk velük vagy nálunk vagy náluk sosem köztes helyen.
2020. aug. 22. 15:42
 20/36 anonim ***** válasza:
77%

Mond meg a feleségednek szedje össze magàt,üljön le a kedves családjával,fektessen le pár alapszabályt mert ha nem oda többet nem mennek.

A te lakásod ezt mindenki tartsa tiszteletben.

Ma valakihez elmegyek alkalmazkodom.Ha vannak szabályok betartom.

Egy kisbabát normális ember kézmosással fog meg.

De en a szájukat is megmosnám,agyoncsokolgatják a macskát utána meg lepuszilják a picit.

Elég sok baci terjeng,ismerosom kisbabája majdnem meghalt mert a herpeszes nagyi szájoncsokolta a 9 hetes picit,hajszálhiján nem vesztették el a babájukat.

Beszélgessetek a feleségeddel,es hozzatok szabályokat

Ha nem tetszik,tudják hol az ajtó

2020. aug. 22. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!