Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Jönnének át anyósék (évente kb 2 alkalommal jönnek /mi megyünk). Legutóbb mikor voltak nálunk nem mostak kezet, de akkor 5 hetes volt a kislányunk, és úgy lett össze tapperolva. Van egy 8 éves gyerekük (párom tesója) neki meg könyörögni kellett a kézmosás miatt, nem is értette, hogy miért szükséges. Tegnap írtam anyósomnak, hogy ha jönnek a szappanos kézmosásról ne felejtkezzenek el,mert a legutóbb is kihagyták. Most már 5 hónapos a baba. Fel volt háborodva, hogy ne figyelmeztessem pont én, meg semmi közöm hozzá, hogy ők mit csinálnak, egy ilyen apróságból nagy vitát csinált, én próbálok neki mindig kulturáltan írni (messengeren), ő meg elkezd köcsögözni k. anyázni stb, meg bunkózni. Párom nem mert szólni a múltkor sem az anyjának meg az apjának a kézmosás miatt, csak utólag egymás között megjegyeztük, hogy ezt kihagyták, én most nem vagyok otthon hétvégén, ő meg megint csak nem szólt volna rájuk.

2020. aug. 22. 07:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen üzenetét írni egyetlen dologra jo: veszekedést provokálni.

Simán meg lehetett volna oldani érkezéskor egy "nézd Katineni, milyen szuper szappant vettem, ezt próbáld ki, nagyon jó a kezednek" dumával.

2020. aug. 22. 18:19
 22/36 anonim ***** válasza:
70%

De irta nem biztos h otthon lesz mert dolgozik.

Szerintem mindegy hogy csinálta

gondolj bele ha éloben kur.a anyázik,meg elhord mindennek?

Örüljőn az anyos h ennyivel meguszta

neharagudj de igy reagál rá?pedig szépen kerte es nem kért semmi extrém

dolgot,tudod mit,en biztos soha a büdös életbe nem engedném be a lakásomba.

Nem tudom ha a szemembe ilyet lenyomna az anyósom nehezen türtöztetném magam...Elküldtem volna én is melegebb éghajlatra mellé hajánál fogva kibasztam volna a lakásból.

Velem igy nem beszélne főleg ugy h kulturáltan kérdeztem

Kerdező,ha ezek után beengeded nagy hülye leszel

Majd a gyereketek előtt igy lehord?ezt fogja tanulni a gyereked?

2020. aug. 22. 18:57
 23/36 anonim ***** válasza:
55%
*kulturáltam kértem valamit
2020. aug. 22. 18:58
 24/36 anonim ***** válasza:
23%
Kár volt előre szólnod. Akkor kellett volna, amikor odaérnek.
2020. aug. 22. 19:13
 25/36 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem vagy otthon, akkor az asszonynak.
2020. aug. 22. 19:15
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

22!

Aha. A párja meg nyilván fogyatékos, hogy ugyanezt nem tudja előadni ? "nézd anyu milyen szuper szappant vettem"

2020. aug. 22. 19:34
 27/36 anonim ***** válasza:
81%

Sajnos vannak akik félnek a szüleitöl vagy fél h megbàntja őket.

Kérdező ülj le a pároddal,és beszélgess el vele

Ő akart saját családot,az első h melletted és a gyermeketek mellett álljon.

Ha most nem szedi össze magát később anyuci,apuci rátelepszik

megszabja mivel etesse a gyereket,mit adhat neki.

Álljon ki magáért vagy tedd meg te

Legyél a pároddal is öszinte mert ez nem jó

Egyáltalán nem tisztel a párod családja.Ha ők nem adják meg a tiszteletet,neked sem kell

Nem kutya vagy hanem a lányuk párja és az unokájuk édesapja...

Nem lesz ennek jóvége

A kulcs a feleséged,te meg támogasd lelkileg mert ilyen szulokkel szembeszállni nem lesz egyszerü

2020. aug. 22. 19:52
 28/36 anonim ***** válasza:
31%

Ja, hogy te férfi vagy... :D

Azt hittem nő :D

Igazad van, nem babázunk piszkos kézzel ez alap... Viszont lehet bunkóság volt ezt megírni, gondolj bele, ha neked azt írják pl. máskor fújd be magad parfümmel.. Kellemetlen szerintem :o

De mi az, hogy a párod nem mer szólni nekik?

Csak az ő szülei... Idős emberek? vagy miért nem alap a kézmosás?

(Saját sztori, barátom anyjánál is ez van, allergiás vagyok a porra, és mivel nincs sose kitakarítva megkértem a barátomat szóljon, nem ért smemit, akkor mondtam én, a hátam mögött magatehetetlen betegnek lettem titulálva, aki finnyás mert van bent por... wtf?)

2020. aug. 22. 19:56
 29/36 anonim ***** válasza:
83%

Egy gyerek folyton a szájába veszi a kezét és minden félét, nem járja, hogy mocskos kézzel fogdossák őt

A párodnak ha már nem is az önértékelése miatt, legalább a gyerek miatt lehetne annyi esze, hogy azt mondja, hogy irány a mosdó ha fogdosni akarod a picit.

Egyáltalán nem játék amiről szó van, jövő héten már a cérnagilisztás csecsemőről fog kérdés érkezni.

Az említett anyósék pedig jó nagy prolik.

2020. aug. 22. 20:09
 30/36 anonim ***** válasza:
22%
Nem az bunkóság, hogy szeretnéd, ha kezet mosnának. A stílusod undorító.
2020. aug. 22. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!