Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?
Ilyen üzenetét írni egyetlen dologra jo: veszekedést provokálni.
Simán meg lehetett volna oldani érkezéskor egy "nézd Katineni, milyen szuper szappant vettem, ezt próbáld ki, nagyon jó a kezednek" dumával.
De irta nem biztos h otthon lesz mert dolgozik.
Szerintem mindegy hogy csinálta
gondolj bele ha éloben kur.a anyázik,meg elhord mindennek?
Örüljőn az anyos h ennyivel meguszta
neharagudj de igy reagál rá?pedig szépen kerte es nem kért semmi extrém
dolgot,tudod mit,en biztos soha a büdös életbe nem engedném be a lakásomba.
Nem tudom ha a szemembe ilyet lenyomna az anyósom nehezen türtöztetném magam...Elküldtem volna én is melegebb éghajlatra mellé hajánál fogva kibasztam volna a lakásból.
Velem igy nem beszélne főleg ugy h kulturáltan kérdeztem
Kerdező,ha ezek után beengeded nagy hülye leszel
Majd a gyereketek előtt igy lehord?ezt fogja tanulni a gyereked?
22!
Aha. A párja meg nyilván fogyatékos, hogy ugyanezt nem tudja előadni ? "nézd anyu milyen szuper szappant vettem"
Sajnos vannak akik félnek a szüleitöl vagy fél h megbàntja őket.
Kérdező ülj le a pároddal,és beszélgess el vele
Ő akart saját családot,az első h melletted és a gyermeketek mellett álljon.
Ha most nem szedi össze magát később anyuci,apuci rátelepszik
megszabja mivel etesse a gyereket,mit adhat neki.
Álljon ki magáért vagy tedd meg te
Legyél a pároddal is öszinte mert ez nem jó
Egyáltalán nem tisztel a párod családja.Ha ők nem adják meg a tiszteletet,neked sem kell
Nem kutya vagy hanem a lányuk párja és az unokájuk édesapja...
Nem lesz ennek jóvége
A kulcs a feleséged,te meg támogasd lelkileg mert ilyen szulokkel szembeszállni nem lesz egyszerü
Ja, hogy te férfi vagy... :D
Azt hittem nő :D
Igazad van, nem babázunk piszkos kézzel ez alap... Viszont lehet bunkóság volt ezt megírni, gondolj bele, ha neked azt írják pl. máskor fújd be magad parfümmel.. Kellemetlen szerintem :o
De mi az, hogy a párod nem mer szólni nekik?
Csak az ő szülei... Idős emberek? vagy miért nem alap a kézmosás?
(Saját sztori, barátom anyjánál is ez van, allergiás vagyok a porra, és mivel nincs sose kitakarítva megkértem a barátomat szóljon, nem ért smemit, akkor mondtam én, a hátam mögött magatehetetlen betegnek lettem titulálva, aki finnyás mert van bent por... wtf?)
Egy gyerek folyton a szájába veszi a kezét és minden félét, nem járja, hogy mocskos kézzel fogdossák őt
A párodnak ha már nem is az önértékelése miatt, legalább a gyerek miatt lehetne annyi esze, hogy azt mondja, hogy irány a mosdó ha fogdosni akarod a picit.
Egyáltalán nem játék amiről szó van, jövő héten már a cérnagilisztás csecsemőről fog kérdés érkezni.
Az említett anyósék pedig jó nagy prolik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!