Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Jönnének át anyósék (évente kb 2 alkalommal jönnek /mi megyünk). Legutóbb mikor voltak nálunk nem mostak kezet, de akkor 5 hetes volt a kislányunk, és úgy lett össze tapperolva. Van egy 8 éves gyerekük (párom tesója) neki meg könyörögni kellett a kézmosás miatt, nem is értette, hogy miért szükséges. Tegnap írtam anyósomnak, hogy ha jönnek a szappanos kézmosásról ne felejtkezzenek el,mert a legutóbb is kihagyták. Most már 5 hónapos a baba. Fel volt háborodva, hogy ne figyelmeztessem pont én, meg semmi közöm hozzá, hogy ők mit csinálnak, egy ilyen apróságból nagy vitát csinált, én próbálok neki mindig kulturáltan írni (messengeren), ő meg elkezd köcsögözni k. anyázni stb, meg bunkózni. Párom nem mert szólni a múltkor sem az anyjának meg az apjának a kézmosás miatt, csak utólag egymás között megjegyeztük, hogy ezt kihagyták, én most nem vagyok otthon hétvégén, ő meg megint csak nem szólt volna rájuk.

2020. aug. 22. 07:20
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Nem jöttek végülis (bár nem bánom), mert dolguk lett szombatra, aztán mondták, hogy ma jönnének de mára meg barátok vannak áthívva hozzánk, úgy hogy a lányukra is megsértődtek, hogy a barátai fontosabbak, és miattuk nem mondjuk le őket a mai nap :D

Feleségem nem szól semmi miatt a szüleinek, gyerekkorában bármi nem tetszett nekik jött a pofon vagy a hajtépés, ordibálás, de apróságokért is. Szüleinek meg nem vagyok szimpatikus nagyon régóta, mert már akkor is sokat lógott velem, és ahogy a 18-at betöltötte lelépett hozzám otthonról.

2020. aug. 23. 09:23
 32/36 anonim ***** válasza:
92%
Alap, hogy utazás után kezet mosunk amit lehet, amit haza érünk, beérünk valahova. Baba nélkül is!
2020. aug. 24. 14:05
 33/36 anonim ***** válasza:
84%
Nekem anyósomék mikor újszülöttet jöttek látogatni, akkor végig bkv-zták pestet és budát aztán még nekik állt feljebb mikor mondtam, hogy tán kezet kéne mosni érkezés után. Nem lett szép vége.
2020. aug. 25. 22:30
 34/36 anonim ***** válasza:
84%

Biztos rosszul esett volna,de jogos volt a kérésed

A ti életetek,a ti szabályaitok és a ti gyereketek

Ha a párod túl gyenge ahhoz h megmondja a szüleinek,akkor neked kell kiállnod az elveitekért.Mert ha te nem,minden úgy lesz ahogy ők akarják.

Onnantól mindenbe beleszólás lesz,nem szabad megszokniuk h azt csinálnak amit akarnak,ugyhogy teljesen jogos volt a kérésed.

De az h anyósodék igy reagáltak?elég szánalmas

A kicsilányukat uralmuk alá helyezték gondolom rádöbbentek h téged nem tudnak.És ne igy hagyd.

Egyébként ezek után a párod h reagált?mit mondott erre az egészre?

2020. aug. 26. 10:02
 35/36 anonim ***** válasza:
*is
2020. aug. 26. 10:03
 36/36 anonim válasza:
100%
Hát igazad van a kézmosást illetően, de szerintem intelligensebben is le lehetett volna kezelni. Mondjuk nekem a barátnőm szépen megkért, mikor átmentem, hogy ha nem haragszol, megkérhetlek, hogy most meg a kezed? El is mondta, hogy nem feltételez semmit, de jobb félni, mint megijedni, ezért mindenkit megkér, hogy kezdjék ezzel a látogatást. Nem sértődtem meg, bementem a fürdőbe és kezet mostam.
2020. aug. 26. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!