Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bunkóság nem hordani az...

Bunkóság nem hordani az anyóstól kapott ajándékot?

Figyelt kérdés
Kaptam a férjem szüleitől kabátot és táskát, még nem volt rajtam akkor amikor ők is láttak volna és már kérdezték a páromtól, hogy hordom e. Most nem tudom hogy kínos e ezek után úgy menni hozzájuk hogy az van rajtam vagy azért is vegyem fel? Most annyira kínosan érzem magam...

2021. jan. 18. 23:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem kell felvenned oda de említsd meg, hogy ide vagy oda abba mentél és milyen kényelmes/csinos/alkalomhoz illő volt, még meg is dícsértek és nagyon köszönöd, vagy valami ilyesmi. Nem kell túlgondolni.
2021. jan. 18. 23:53
 2/29 anonim ***** válasza:
29%
Persze hogy bunkóság, vegyed csak fel! Csinálj szelfit és küldjed el nekik mutatóba aztán add oda egy rászorulónak.
2021. jan. 19. 03:11
 3/29 anonim ***** válasza:
86%
Úgy tennék ahogy#1 írta.
2021. jan. 19. 06:34
 4/29 anonim ***** válasza:
38%

Ha azt mondom tetszik, jövőre is olyat kapok. Szerintem a Manipulatív viselkedés nem jó.

Inkább elmegyek anyóssal választok közösen egy darabot ami tetszik és az előzőt levásároljuk ha lehet, vagy megy tovább másnak.

Így közös ízlésünknek megfelelő lesz amit akart adni. És mégis adott és én szívesen hordom és közös emlék is a közösen valsztott darab. Hát na.

2021. jan. 19. 07:16
 5/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem írta hogy nem tetszik neki, csak hogy még nem hordta.
2021. jan. 19. 07:19
 6/29 anonim ***** válasza:
30%
Nem írta, hogy tetszik neki. Csak nem hordja.
2021. jan. 19. 07:32
 7/29 anonim ***** válasza:
43%
Hazugságra való ösztönzés 100%ra fel van pontozva. Azért ... vannak itt bajok!
2021. jan. 19. 07:33
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
Nagyszülő vett nálunk olyan ajándékokat, amikről korábban egyeztetett, és nyomatékosan mondtuk neki, hogy azt nem kérjük. Direkt megvette, aztán 2-3 hónap múlva azt mondta, adjuk vissza, mert látja, nem hordjuk.
2021. jan. 19. 07:38
 9/29 anonim ***** válasza:
94%

Én jártam ugy h kaptam egy pulovert Karácsonyra,ilyen fura volt,ilyen szörmès szerüsèg,olyan voltam benne mint egy télre kèszülö jegesmedve.

Persze mondtam h szèp tetszik.Ajándèk volt.

Szülinaponra nem olyan pulovert kaptam csak más szinüt?😀

Akkor mondtam h szép de nagyon kényes meg nekem nem àll jòl😀Megköszöntem a kedvessèget,kicsit kinos volt de muszály szòlni

2021. jan. 19. 09:08
 10/29 anonim ***** válasza:
93%

Először is tetszik és jól áll amit kaptál? Mert ettől függ a válaszom. Ha tetszik akkor ne foglalkozz semmivel hord amikor jól esik.

Ha nem tetszik akkor ne hord soha és célozz is rá vagy mond meg nyíltan mert soha nem lesz vége. De kínosan soha ne érezd magad.

2021. jan. 19. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!