Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bunkóság nem hordani az...

Bunkóság nem hordani az anyóstól kapott ajándékot?

Figyelt kérdés
Kaptam a férjem szüleitől kabátot és táskát, még nem volt rajtam akkor amikor ők is láttak volna és már kérdezték a páromtól, hogy hordom e. Most nem tudom hogy kínos e ezek után úgy menni hozzájuk hogy az van rajtam vagy azért is vegyem fel? Most annyira kínosan érzem magam...

2021. jan. 18. 23:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%

18-as, de mint látod, nem mindenki örül neki, különben nem lenne tele olyan válaszokkal itt, hogy hogyan hazudja azt, hogy tetszik, ugyebár.

Én meg a lányomnak bevásárlókártyát vettem karácsonyra az egyik ruházati üzletbe, és nagyon örül neki, akiket ott vett, ő maga választott. Nem mindenki van 30 évesen gyerek státuszban.

2021. jan. 19. 11:56
 22/29 anonim ***** válasza:
86%
En a menyemnek vettem egy ezüst nyakláncot fülbevalóval és piros kõ volt benne.Kérdeztem tõle,hogy tetszik e neki.Az volt a válasza,hogy sajnos nem.Mondtam rendben,akkor vissza viszem és kicserélem másra,amit én fogok hordani.Ez nem tetszett neki mert piros volt a kõ.Ugy gondoltam,mivel fekete hosszu haja van, nagyon jól fog állni neki.Sokszor vettem neki ékszereket mindig elfogadta és hordja is.A piros köves nem tetszett neki ennyi.Viszont ugy szokott zajlani,hogy a fiam azt kéri tõlem ha veszek valamit fotózzam le és küldjem el neki és a fiam megmondja,hogy tetszeni fog neki vagy nem.A piros köveset nem fotóztam le és igy jártam.:)
2021. jan. 19. 17:35
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

Régebben karácsonykor mindig kaptam anyósomtól mindenféle rucikat. Igazán nem okozott gondot, hogy a legközelebbi látogatáskor abban menjek hozzájuk. Függetlenül attól, hogy tetszett-e vagy sem.

Persze lehet, hogy a kérdezőnek vegetatív reakciói támadnak az ajándékoktól. Ez esetben nem tudom, mi a megoldás.

2021. jan. 19. 19:23
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Én egyszer rátekintek, aztán megy a szegényeknek. Tudván anyós ízlését.
2021. jan. 19. 20:39
 25/29 anonim ***** válasza:
46%

Figyu! A taska is annyira szornyu, hogyha hozzajuk mesz nem tudod a valladra biggyeszteni? Legalabb lenyugszanak. Ha kerdeznek a taskarol csak annyit kell mondj, lathatjak azzal jottel es mosolyogj es mond koszonod. (Ebben nincs hazugsag, hisz abban mentel azaz hordod epp akkor es ajandekot meg ha utalod is vagy nem tetszik is megkoszonunk, mert ez az illendoseg. Ha azt kerdeznek es tetszik-e, na ott kell okosna valaszolni, ha oszinte akarsz lenne pl. ilyen taskam meg sosem volt, magamnak biztos nem vettem volna meg, de igy hogy toled ezt kaptam legalabb kiprobalhatom. Ez amolyan kitero, de oszinte valasz.).

A kabatot, ha meg kerdezik, akkor 1. ha nem tetszik es azert nem hordod, akkor mondd, hogy sajnos még nem volt alkalom, ahova folvehetned, mert nagyon mas a stilusod es szereted osszevaligatni a ruhaidat es kiegeszitoidet. 2. Nem tetszik sose nem hordanad es nem akarod megbantani, akkor igen hazudj, hogy sajnos szűk/rovid/tul meleg, tul hosszu, bő es kerdezd meg nincs e meg a blokkja, hogy esetleg kicserelned...ha nincs meg akkor meg mond sebaj, hatha jovo telig majd hizol fogysz akarmi vagy legrosszabb esetben elajandekozod esetleg kerdezd meg masnak a csladban nem tudjak e odaadni, mert hat szornyen sajnalod. 3. Bevallhatod, hogy amit hordasz azt imadod es nagyon megszoktad es egyelore nem gondoltad, hogy szolgalatba allitod az uj kabatod.

Egyebkent nem bunkosag nem hordani egy ajandekot. En ugy vagyok vele, hogy mivel szerezem a rokonaim inkabb egyszer egyszer hozzajuk felveszem/elviszem az olyan ajandekokat is, amiknek nem igazan orultem vagy nem az en stilusom,mert egyszeruen nekem fintos hogy masoknak oromet szerezzek. Azt meg intelligensem reven ugyis mindig levettek, ha csak evente egysze rlattak rajtam egy toluk kapott salat es tobbet nem.vettek🤣

2021. jan. 19. 21:54
 26/29 anonim ***** válasza:
24:25 :):)
2021. jan. 20. 10:55
 27/29 anonim ***** válasza:
16%

#24 vagyok, látom jól le lettem pontozva. Most még jobban le leszek.

Ha anyós rákérdez, még közlöm is vele, hogy ment a Máltaiaknak, vagy a cseritibe, vagy a kukába, mert én azt fel nem veszem.

:)

2021. jan. 20. 11:34
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
:):)
2021. jan. 20. 11:58
 29/29 Kelemen Éva 62 válasza:
94%
Már nem menyem..., de több-kevesebb rendszerességgel meglepem ezzel-azzal és hízik a májam, amikor látom nála :) Táska, kitűző, apróságok..., mert egy drágább valami (mivel már elváltak) azt jelentené, hogy: te is adjál... nekem öröm, hogy látom felcsillanni a szemét, azt hogy boldogan birtokba veszi... és igen, megköszöni, de az a legszebb, amikor ráragyog, mert látom, hogy tényleg tetszik neki, jól választottam, örül, és én is örülök az örömének :) Igen, egyetértek az 1-es válaszolóval: meséld el :) Mert most aggódnak, hogy hülyeséget csináltak. De ezen ne görcsölj, mert ha nem olyan az idő, hogy azt a kabátot vedd fel (túl meleg/hideg), akkor ne tedd. De ha az alkalom hozza, akkor legyen rajtad és faltól-falig vigyorral add elő, hogy milyen remek :) Ezzel nem adsz nekik semmi mást "csak" szeretetet, de ez a legnagyobb kincs :) <3
2021. jan. 21. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!