Bunkóság nem hordani az anyóstól kapott ajándékot?
18-as, de mint látod, nem mindenki örül neki, különben nem lenne tele olyan válaszokkal itt, hogy hogyan hazudja azt, hogy tetszik, ugyebár.
Én meg a lányomnak bevásárlókártyát vettem karácsonyra az egyik ruházati üzletbe, és nagyon örül neki, akiket ott vett, ő maga választott. Nem mindenki van 30 évesen gyerek státuszban.
Régebben karácsonykor mindig kaptam anyósomtól mindenféle rucikat. Igazán nem okozott gondot, hogy a legközelebbi látogatáskor abban menjek hozzájuk. Függetlenül attól, hogy tetszett-e vagy sem.
Persze lehet, hogy a kérdezőnek vegetatív reakciói támadnak az ajándékoktól. Ez esetben nem tudom, mi a megoldás.
Figyu! A taska is annyira szornyu, hogyha hozzajuk mesz nem tudod a valladra biggyeszteni? Legalabb lenyugszanak. Ha kerdeznek a taskarol csak annyit kell mondj, lathatjak azzal jottel es mosolyogj es mond koszonod. (Ebben nincs hazugsag, hisz abban mentel azaz hordod epp akkor es ajandekot meg ha utalod is vagy nem tetszik is megkoszonunk, mert ez az illendoseg. Ha azt kerdeznek es tetszik-e, na ott kell okosna valaszolni, ha oszinte akarsz lenne pl. ilyen taskam meg sosem volt, magamnak biztos nem vettem volna meg, de igy hogy toled ezt kaptam legalabb kiprobalhatom. Ez amolyan kitero, de oszinte valasz.).
A kabatot, ha meg kerdezik, akkor 1. ha nem tetszik es azert nem hordod, akkor mondd, hogy sajnos még nem volt alkalom, ahova folvehetned, mert nagyon mas a stilusod es szereted osszevaligatni a ruhaidat es kiegeszitoidet. 2. Nem tetszik sose nem hordanad es nem akarod megbantani, akkor igen hazudj, hogy sajnos szűk/rovid/tul meleg, tul hosszu, bő es kerdezd meg nincs e meg a blokkja, hogy esetleg kicserelned...ha nincs meg akkor meg mond sebaj, hatha jovo telig majd hizol fogysz akarmi vagy legrosszabb esetben elajandekozod esetleg kerdezd meg masnak a csladban nem tudjak e odaadni, mert hat szornyen sajnalod. 3. Bevallhatod, hogy amit hordasz azt imadod es nagyon megszoktad es egyelore nem gondoltad, hogy szolgalatba allitod az uj kabatod.
Egyebkent nem bunkosag nem hordani egy ajandekot. En ugy vagyok vele, hogy mivel szerezem a rokonaim inkabb egyszer egyszer hozzajuk felveszem/elviszem az olyan ajandekokat is, amiknek nem igazan orultem vagy nem az en stilusom,mert egyszeruen nekem fintos hogy masoknak oromet szerezzek. Azt meg intelligensem reven ugyis mindig levettek, ha csak evente egysze rlattak rajtam egy toluk kapott salat es tobbet nem.vettek🤣
#24 vagyok, látom jól le lettem pontozva. Most még jobban le leszek.
Ha anyós rákérdez, még közlöm is vele, hogy ment a Máltaiaknak, vagy a cseritibe, vagy a kukába, mert én azt fel nem veszem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!