Bunkóság nem hordani az anyóstól kapott ajándékot?
Na de emberek, hát nem csak azt nem írja, hogy tetszik-e neki, hanem azt sem, hogy ne hordaná! Csak azt, hogy olyankor nem volt még rajta, amikor anyósékkal találkozott. Attól még lehet, hogy csomó helyre felvette már, ez nem derül ki.
Kérdező, szerintem egyáltalán nem kínos, ha abban mész hozzájuk. Valószínűleg örülnének, hogy látják rajtad, hisz azért vették, hogy hordd.
Én úgy értelmezem a kérdést, hogy hordja a kérdező, csak pont anyósék még nem látták.
És azért merült fel a kérdés, hogy nehogy azt higgyék, csak amiatt van rajta, mert ők szóvá tették.
Egyébként viseld nyugodtan, amikor jólesik, nem kell emiatt cikin érezni magad. :)
Nekem anyám teszi néha szóvá, hogy sose látja rajtam, amit tőle kapok, mondtam, hogy persze, mert most is pont mosásban van :D meg ugyanígy volt fordítva is, hogy pont meglátta rajtam, jé ezt nem is szoktad hordani. Dehogynem, csak még itt nem voltam benne.
Szóval vedd fel nyugodtan, kérdező, ha szeretnéd, ha rákérdeznek, akkor meg elmondhatod (ha jól értelmeztem és így van), hogy szereted és szoktad hordani, csak eddig valahogy úgy jött ki, hogy mindig másban jöttél.
17, te nem vennél, más meg örül neki. 🤷♀️ Nem vagyunk egyformák.
Én egy rakat ruhát kaptam karácsonyra, 30 évesen, és mindet imádom...
18, anyámtól (a 17esben is az hangzott el, hogy a saját lányának se...), de kaptam már anyóstól, sógornőtől is felsőt, pulcsit, ruhát, amit szeretek.
Viszont továbbra sem arról szól az eredeti kérdés, hogy a mocsokanyós úgyisszartvesz, hanem hogy egyszerűen még nem látta a kérdezőn az adott darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!