Bunkóság lenne ilyen drága ajándékot kérni a nővéremtől?
Figyelt kérdés
Amerikában tanul és ott lehet kapni egy pólót, csak nagyon drága. (38$) én nagyon szeretném azt a pólót, de azért elég drága :/ pénze az van bőven. Ösztöndíjjal került ki, kajáját fizetik, szállását fizetik, ruháját fizetik és szemeszterenként kap 1300$ plusszban, hogy vegyen smink cuccot, meg menjen moziba vagy Nemtom. Szemétség lenne ha megkérném, hogy hozzon nekem egy olyat? Nagyon jó tesók vagyunk amúgy, napi szinten beszélünk, szóval nem csak kihasználom, hogy ő most nagyon gazdag. Imádom őt, tényleg csak most kicsit elbizonytalanodtam mert bunkó lenni nem akarok.2016. márc. 29. 16:37
1/15 A kérdező kommentje:
Mert ő tényleg rengeteget dolgozik ezért nem akarok én lenni a bunkó hugika aki kihasználja hogy a nővére okos meg sikeres
2016. márc. 29. 16:39
2/15 anonim válasza:
Ne görcsölj rajta, csak kérd meg. Legfeljebb azt mondja hogy bocs, most nem tudom megengedni magamnak.
3/15 anonim válasza:
...dehogy, említsd meg, hogy mit szeretnél, és mondjuk tegyél hozzá egy alkalmat... csak egy példa: " Tudom már mit szeretnék névnapomra, de azt csak nálatok lehet kapni" vagy valahogy fogalmazd meg neki, ha napi szinten beszéltek akkor nem lesz gond. 38 dollár pedig nem olyan sok pénz. :D
4/15 A kérdező kommentje:
Igazándiból ő linkelte a honlapot, hogy mi tetszik onnan. Csak ez az egyik legdrágá
2016. márc. 29. 16:45
5/15 A kérdező kommentje:
Legdrágább
2016. márc. 29. 16:46
7/15 anonim válasza:
Én biztos nem adnék ki annyit egy pólóért, de ha az a szíved vágya, és itthon se lehet kapni, valószínűleg megveszi. Azért szemeszterenként 1300$ nem sok pénz, sőt, ha nincs mellette munkája, akkor elég spórolósan élhet.
8/15 A kérdező kommentje:
Azt a pénzt csak azért kapja mert mért ne. Mellette fizetik az ételt, szállást, ruhát stb. Azt a 1300 $t csak azért kapja, hogy könyvet meg sminket meg ilyeneket vegyen magának
2016. márc. 29. 17:07
9/15 anonim válasza:
ha te is viszonzod, nem bunkóság.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom nagyon viszonozni. 13 vagyok (ő már ugye 22) szoktam venni neki pici dolgokat, de ennyi pénzt egy év alatt nem tudok összeszedni
2016. márc. 29. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!