Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bunkóság lenne ilyen drága...

Bunkóság lenne ilyen drága ajándékot kérni a nővéremtől?

Figyelt kérdés
Amerikában tanul és ott lehet kapni egy pólót, csak nagyon drága. (38$) én nagyon szeretném azt a pólót, de azért elég drága :/ pénze az van bőven. Ösztöndíjjal került ki, kajáját fizetik, szállását fizetik, ruháját fizetik és szemeszterenként kap 1300$ plusszban, hogy vegyen smink cuccot, meg menjen moziba vagy Nemtom. Szemétség lenne ha megkérném, hogy hozzon nekem egy olyat? Nagyon jó tesók vagyunk amúgy, napi szinten beszélünk, szóval nem csak kihasználom, hogy ő most nagyon gazdag. Imádom őt, tényleg csak most kicsit elbizonytalanodtam mert bunkó lenni nem akarok.

2016. márc. 29. 16:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon fiatal lehetsz. :) 1300$ nem azért kapja, mert "miért ne", hanem valószínűleg valamilyen szociális ösztöndíjprogram. Ha leosztod 6 hónapra, az csak 216$/hó, ami nagyon kevés könyvekre, szórakozásra, kávéra, stb..

Ettől eltekintve kérd tőle nyugodtan azt a pólót, valószínűleg ő is örömet akar neked szerezni, így, hogy külön elküldte neked az oldalt.

2016. márc. 29. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

ha jól számolom ez kb 10 e forint. szerintem annyira nem sok(bár nem adnék ennyit egy pólóért).azt vedd figyelembe,hogy tényleg nem él sok pénzből ő sem.

de felteszem azért linkelte az oldalt,hogy válassz valamit. most ha neked az tetszik.. de mondjad neki, hogy tudod,hogy drága és nem sértődsz meg,hogyha nem tudja megvenni.. ha nem mondasz neki semmit,hogy melyik tetszik, akkor lehet hoz egy másikat ami hasonlóan drága,de te nem azt nézted ki..úgysem fog üres kézzel hazajönni.

2016. márc. 29. 20:26
 13/15 anonim válasza:
100%

S biztosra tudod hogy a közelébe árulnak olyan pólót? :)

Amúgy említsd meg s majd ő eldönti hogy megengedheti-e magának vagy nem. Szerintem biztos hogy nem haragszik meg ezért.

2016. ápr. 1. 22:52
 14/15 Roland G. válasza:
Egyáltalán nem bunkóság.Írtad is,hogy jó testvérek vagytok,ezért ha belefér neki,akkor örömmel megveszi neked.A viszonzás miatt se aggódj.Mivel szeretitek egymást,elég egy köszönöm vagy majd valami apróság.A szándék a fontos!
2016. ápr. 2. 11:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Tegnap este írt, hogy találjak ki melyik kell, mert elutazik. És amikor mondtam akkor kérdezte, hogy kiegészítők nem kérek-e. Szóval a probléma megoldva 
2016. ápr. 2. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!