Nektek mennyi az az összeg, amennyit ha már félretettetek, nyugodt szívvel vennétek magatoknak egy nagyon drága dolgot?
Több millió.
Bár ha tanfolyam, ami versenyképes, akkor nem.
Attól is függ, hogy mik a kilátásaim a jövőre nézve, de ha a többszöröse megvan, akkor simán elköltenék ennyit fontos dologra. Elengedhetetlenül fontosra pedig akkor is, ha nem marad, hisz azért elengedhetetlen.
A párom is takarékos fajta, de speciel ő vett milliós motort félig kölcsönből (én adtam neki, aztán mire teljesen megadta volna, már közös kasszán voltunk :D). Egész OK fizuja volt akkor még stabil állással, s a motor szükséges volt ahhoz, hogy összeköltözzünk, 70 km-ről már nehézkes tömegközelekedéssel menni 12 órás műszakba...
Én úgy vettem motort, hogy maradt megtakarításom jogsira is, ez mondjuk alap, s azért valamicske még azon felül is.
Nem szeretem lenullázni magam, ahhoz nagyon csórónak kell lennem szükséges nagyobb kiadásokkal, általában addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér, sőt addig sem, hanem félreteszek legalább egy keveset. Felesleges dolgot pedig akkor se vennék, ha dúsgazdag lennék.
Igen.
Most gondolkodom azon, hogy szeretnék egy drága, több hónapos utazást.
Ha nyernék a lottón most 1,8 M Ft-ot, akkor a harmadát-felét nyugodtan rákölteném erre az utazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!