Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyünk hogy az együttélés...

Mit tegyünk hogy az együttélés zökkenőmentes legyen ?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk házasok, de így egyszerűbb. Anyóssal fogunk együtt lakni , párom én és a lányunk.

Mit tegyünk, hogy zökkenőmentes legyen az együttélés ?

2021. júl. 15. 17:29
 81/109 A kérdező kommentje:
78. Ezt majd az orvos eldönti, a lak címünk pedig most jelenleg is azonos vele.Albérletben a tulaj nem engedte a bejelentkezés így papíron már több éve ott élünk.
2021. júl. 15. 21:38
 82/109 A kérdező kommentje:

80 De igen válaszoltam, a 73 válaszban.

Köszönöm nem érdekel, mert már eldöntött tény, hogy anyóst fogom ápolni. Valamint egyik szakmám sem kapcsolódik ehhez a területhez. És elég távol is áll tőlem.

2021. júl. 15. 21:40
 83/109 anonim ***** válasza:
14%

Hát OK kérdező, akkor menjél ápolásira a párod anyja mellé.

Nem mi leszünk kiszolgáltatva, létminimum alatt.

Te ki vagy akadva, hogy valakik itt rá mertek kérdezni az otthonra pl, de te anyaként meg mész ápolásira más anyja kedvéért, a te gyerekednek nem járna jobb élet, amit te teremtesz meg neki?

2021. júl. 15. 21:44
 84/109 anonim ***** válasza:
0%
82: miért nem írod le egész egyszerűen azt, hogy nem szeretnél dolgozni? Azzal nincs baj ha leírod, azzal már inkább, hogy hülyének nézel mindenkit.
2021. júl. 15. 21:45
 85/109 A kérdező kommentje:

83 Itt mindenki a pénztárcánkban turkál, köszönöm de ebből elég volt.

A gyereket pedig nyomatékosan kérem, NE keverjük bele. Itt neki is csak jobb lesz, mint egy panel félszobàban volt.

2021. júl. 15. 21:46
 86/109 A kérdező kommentje:
84. Többször nem írom le az indoklást mert már 30 szor megtettem, olvass vissza.
2021. júl. 15. 21:47
 87/109 anonim ***** válasza:
46%

A nagyokosoknak, aki szerint a “párom anyja” után jár az ápolási díj:

“ Az ápolási díj a tartósan gondozásra szoruló személy otthoni ápolását ellátó nagykorú hozzátartozó részére biztosított anyagi hozzájárulás.

A hozzátartozó a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 685. § b) pontja alapján - a jegyes kivételével – a házastárs, az egyenes ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó, a mostoha- és nevelőszülő, valamint a testvér, továbbá: az élettárs, az egyenes ágbeli rokon házastársa, a házastárs egyenes ágbeli rokona és testvére, valamint a testvér házastársa.“

Lehet megint lepontozni- ez a jogszabály...

2021. júl. 15. 21:48
 88/109 A kérdező kommentje:

A kérdés pedig továbbra is ez volt :

Mit tegyünk hogy az együttélés zökkenőmentes legyen ?

Nem pedig az, hogy mire jár ápolási vagy mit menjek épp dolgozni vagy valaki hazudik, hogy miből élünk vagy hogy Zsákfalu...

2021. júl. 15. 21:49
 89/109 anonim ***** válasza:
17%
De hiszen már annyiszor megválaszolták a kérdésed. Miért nem olvasol vissza?
2021. júl. 15. 21:51
 90/109 A kérdező kommentje:
89 Igen olvastam , de folyamatosan csak jön a kötekedés , a hazudozás ezt azért emeltem ki, hogy nem ez volt a kérdés.
2021. júl. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!