Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyünk hogy az együttélés...

Mit tegyünk hogy az együttélés zökkenőmentes legyen ?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk házasok, de így egyszerűbb. Anyóssal fogunk együtt lakni , párom én és a lányunk.

Mit tegyünk, hogy zökkenőmentes legyen az együttélés ?

2021. júl. 15. 17:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 A kérdező kommentje:

18. Ha nem a legrosszabb körülményeket és a legrosszabb otthont szeretnénk neki, az bizony pénzbe kerül. De a “legaggyibba” is komoly várólista van.

Valamint beteg, gyenge, vannak bajai DE az elméje tiszta, rejtvényt fejt , eszénél van így ha ő nem akarja NEM lehet otthonba dugni.

De ez utolsó utáni lehetőség mert páromat egyedül nevelte fel!!

2021. júl. 15. 18:39
 22/109 A kérdező kommentje:

19. Jelenleg én nem dolgozom, párom meg nem hitelképes bizonyos okok miatt . Hiába keres jól ezt nem írnám le a főnöke miatt.

Így hitelt sem tudunk felvenni.

Meg írtam , nem menne otthonba és párom sem akarja.

2021. júl. 15. 18:41
 23/109 anonim ***** válasza:
37%

22 - kifogás, kifogás hátán. Olvasd el újra az összes kommentet amik az otthonra vonatkoznak, és kérlek próbáld értelmezni. A válaszaidból az jön le, hogy nem igazán érted a probléma lényegét.

Olyan meg sajnos nincs, hogy nem menne otthonba, mivel ti nem tudjátok ellátni, mert nincs egészségügyi végzettségetek, így csak ez az egy megoldás van, ha tetszik, ha nem. Ez egy nehéz kör, de meg kell oldani. Habár egyre inkább úgy érzem, hogy te nem is szeretnéd ezt megoldani.

2021. júl. 15. 18:45
 24/109 A kérdező kommentje:

23 Ha valamire NEM tellik akkor elolvashatom én 30 szor is.

Nem akar otthonba menni, el tudjuk látni NEM olyan szintű a betegsége ami állandó orvosi felügyeletet igényelne. Elsősorban párom dolga ezt eldönteni, és én egyetértek vele ebben.

Nyomatékosan leirom, a kérdésre !!!!! Feleljetek.

2021. júl. 15. 18:48
 25/109 anonim ***** válasza:
41%

"Anyós nemtudja egyeudl ellátni a hatalmas házat és egyre betegeseb. Plusz pénzünk otthonra vagy drága ápolóra nincs. Akkor szerinted mi a megoldás ????"

Ezeket az érveket úgy bírom.

A ház egy eladható dolog, nem?

2021. júl. 15. 18:51
 26/109 anonim ***** válasza:
73%
Ok. Akkor a kérdésre a válasz: értsd meg és fogadd el, hogy ő a főnök. Az o haza, az ő szokásai, az ő dolgai. Ha ő hajnali háromkor kel és reggel ötig ciganynotat hallgat teljes hangerőn, akkor te szó nélkül hallgatód a cigány nótát.
2021. júl. 15. 18:51
 27/109 anonim ***** válasza:
85%

"Mivel párom dolgozik, én jelenleg nem, ezért meg tudom oldani. Az ápoló többe kerülne mint amit keresek, ha egyáltalán lenne munkám. "

Akkor most az elkövetkező tizen-huszon évre teljesen kiszolgáltatott helyzetbe teszed magad.

2021. júl. 15. 18:52
 28/109 anonim ***** válasza:
30%

24

Feltettél egy kérdést, ami egy problémát rejt magában. Az ország / világ különböző pontjairól, anonym módon, különböző életkorú, különböző egzisztenciával rendelkező, különböző élethelyzeteket átélt emberektől kapsz tanácsokat, amiket vagy megfogadsz, vagy nem. Alapvetően aki ide ír, az neked akar segíteni, de te még is követelőzöl, és kifogásokat keresel, hogy miért nem tudod majd megoldani a problémádat. Ebből nekem az jön le, hogy nem is érdekel téged annyira ez a dolog. Nagyon sok tanácsot kaptál, érdemes esetleg összegyűjteni, hogy hány különböző felhasználó javasolta neked ugyan azt a megoldást.

2021. júl. 15. 18:55
 29/109 anonim ***** válasza:
46%
27.-nek igaza van. Sőt, ha oylan eldugott helyen él, a gyereked jövőjét is bekorlatozod: óvoda gondolom van, de iskola, középiskola? Vagy majd a gyerek megoldja egyedül?
2021. júl. 15. 18:55
 30/109 A kérdező kommentje:

25. Leírtam korábban de megismétlem neked : jol hangzik a hatalmas ház, de egy vidéki kis faluban ez nem ér sokat. Jó ha beugrót kifutná, ha egyáltalán lenne vevő rá.

27 Tudsz jobbat ? Otthon mint írtam nem opció. Az jobb lenne ha elmegyek dolgozni, aztán a fizetésem még kevés is lenne egy ápoló bérére? Vagy egy az egybe arra menne rá.

N

2021. júl. 15. 18:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!