Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek irigykedik apósom?

Szerintetek irigykedik apósom?

Figyelt kérdés
Vett egy új autót, valami minimális beugróval sok sok év részletre, még 6 millió a törlesztés. Ő raktáros. Nekünk egy régebbi Suzukink volt, azt nagyon elkezdte kritizálni, meg hogy milyen ócska, biztos nincs pénzünk másikra stb. (vidéken laknak de a házuk is banké még pár évtizedig, nekem Pesten van lakásom, saját) Mi anyagilag nem állunk rosszul, de nem nagyzolunk. Vettem egy ugyanolyan kocsit, de az övé az alap én meg bele kértem mindent amit lehetett meg legnagyobb motorral, KP-re kifizettem, igaz eléggé lenulláztam a számlám. Tegnap voltunk náluk, kérdezte mennyi volt, hát megmondtam, csak annyit mondott, hogy drága volt, igazából meg sem nézte csak ránézett, múltkor mikor jöttek mutogatta az övét, hogy ilyen meg ilyen a Suzuki meg milyen fika. :D

2021. júl. 5. 17:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az asszony mit szólt ehhez a fantasztikus tervedhez? :D
2021. júl. 7. 08:11
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is oltári felelőtlenség volt. Mind ez csak azért h te megmutasd h te vagy a Jani a hegyen....

Azért vannak nálad önbecsülési gondok ha az öreggel akarsz versenyezni

2021. júl. 7. 08:19
 33/40 A kérdező kommentje:
Neki nem mondtam, hogy veszek másik kocsit, csak miután elhoztam, apja autójáról is az volt a véleménye, hogy a kicsi farkát akarja kompenzálni nagy autóval, persze én is megkaptam, hogy faroktoldó kocsit vettem, de már megszokta, és már nem haragszik :D
2021. júl. 7. 08:23
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő se komplett.

Ha a férjem egy több milliós kiadást nem beszélne meg velem, baromi mérges lennék.

Pedig nálunk még csak közös számla sincs!

2021. júl. 7. 08:31
 35/40 A kérdező kommentje:
Nekünk sincsen közös számlánk.
2021. júl. 7. 08:37
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Kidobtal egy csomo penzt az ablakon foloslegesen mert lesem kakalt😂 gratulalok neked.
2021. júl. 7. 14:03
 37/40 anonim ***** válasza:
87%

Az asszony helyében akkor most gyorsan megtörném a cép kocsit. levenném a megtakarításomat, beadnám a vállókeresetet. Mehet a vagyon megosztás!

Nem csak apósoddal szemben voltál szemét.

Az rosszabb amit a feleségeddel csináltál

2021. júl. 7. 14:24
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak szeretnéd, hogy irigykedjen. Ő viszont csak szimplán hülyeségnek gondolja, amit csináltál, mert hogy az is. Te meg megpukkadsz. Meg is érdemled.
2021. júl. 8. 07:58
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám hogy kamu de simán elhiszem, hogy vannak ilyen idióták, még a nagyzolás fogalmával sem vagy tisztában.

Az ilyen emberek akkor sem tanulnak amikor hirtelen kéne a pénz és lehet eladni a csodaautót, ékszert, stb-t áron alul mert amortizálódott használat alatt, és azonnal kell a pénz.

A barbis válaszon viszont meghaltam, már csak azert megérte elolvasni 🤣🤣

2021. júl. 11. 23:17
 40/40 A kérdező kommentje:
Ha kell pénz majd a feleségem számlájáról leveszünk de nem kell mostanában (remélem) , csak az enyém nulláztam le
2021. júl. 12. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!