Szerintetek irigykedik apósom?
Figyelt kérdés
Vett egy új autót, valami minimális beugróval sok sok év részletre, még 6 millió a törlesztés. Ő raktáros. Nekünk egy régebbi Suzukink volt, azt nagyon elkezdte kritizálni, meg hogy milyen ócska, biztos nincs pénzünk másikra stb. (vidéken laknak de a házuk is banké még pár évtizedig, nekem Pesten van lakásom, saját) Mi anyagilag nem állunk rosszul, de nem nagyzolunk. Vettem egy ugyanolyan kocsit, de az övé az alap én meg bele kértem mindent amit lehetett meg legnagyobb motorral, KP-re kifizettem, igaz eléggé lenulláztam a számlám. Tegnap voltunk náluk, kérdezte mennyi volt, hát megmondtam, csak annyit mondott, hogy drága volt, igazából meg sem nézte csak ránézett, múltkor mikor jöttek mutogatta az övét, hogy ilyen meg ilyen a Suzuki meg milyen fika. :D2021. júl. 5. 17:38
21/40 anonim válasza:
Szar lehet, hogy össze akarod mérni a kukid, de senkit nem érdekel 😂
23/40 anonim válasza:
Feleséged mit szólt ehhez a rendkívül érett döntéshez?
Vagy neki kss a neve, és nézze el, hogy az összes megtakarításosotok oda, mert egy önbizalomhiányos görcs vagy?
24/40 A kérdező kommentje:
Olvastam a válaszokat, viccesek, de egyébként igazatok van. Trollkodásból vettem ugyanolyat, direkt olyan színben rendeltem, amilyet akart volna (feláras) A régi kocsink volt Suzuki azzal sem volt bajom igazából, és igen, nem engedhettem volna meg magamnak, nem is vettem volna újat, de így alakult.
2021. júl. 6. 15:37
25/40 anonim válasza:
Ha van 6 millióm az ablakon kidobni akkor inkább apósnak segítettem volna jobb felszereltséget venni, esetleg beszállni a vetelárba mégse a banknak törlesszen annyit…dehát ahány ház ugye bár…
26/40 anonim válasza:
nem szép dolog direkt húzni az agyát az öregnek ... :)
27/40 A kérdező kommentje:
Dehogy segítünk nekik!
2021. júl. 6. 17:53
28/40 anonim válasza:
Az összes megtakarításodat egy autóra költötted. Ugyan olyat vettél mint apósod, csak több az extra.
Szerinted ki volt írígy?
Te irigyelted az öregtől a kocsit.
Ezért vettél egy ugyan olyat (csak egy kicsit felszereltebbet) kpra, hogy megmutasd h ez neked is megy, sőt még jobban is.
29/40 anonim válasza:
Es ez miert volt jo?? Le nullazni magad ilyen baromsag miatt, szerintem kirohogott a hatad mogott hogy melkora barom vagy.
30/40 A kérdező kommentje:
Nyári szezonban kB 1 m ftot félre tudok tenni, szezonon kívül meg 0 ra jövünk ki kB, majd össze gyűjtöm újra
2021. júl. 6. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!