Szerintetek irigykedik apósom?
😄 Igen, az!
Te meg veszel egy kocsit h az orra alá dörgölhesd.
Az se jobb!
:) tehát vettél egy ugyanolyan autót mint az övé, csak te állítólag zsebből kifizettél kb 6000000ft-ot hogy elmondhasd hogy látod öreg én megtehetem ,te meg nem
Gratu , nem lennék a rokonod.
Nem hinném hogy az, szerintem csak szimpla másolónak gondol téged, nálunk a szomszéd csinálta ezt,vettünk valamit rá 1 hónapra ő is vett, de a legtöbbször ugyan azt a márkát, csak nagyobb kategóriásat, több opcióval, aztán csodálkozott miért fossa össze magát a mosógépe meg kb minden cucca (én azért veszek mindíg kevesebb extrás/opciós dolgokat mert azok kisseb eséllyel döglenek be, igen autót is)
Megnézni meg szerintem azért nem nézte meg mert nem volt már rajta mit nézzen, vettél egy ugyan olyan autót nagyobb motorral néhány extrával többért, mit nézzen rajta? Én se nézegetek ugyan olyan autókat több extrával nagyobb motorral mint amim van, mert kb ugyan úgy néz ki :D
Mekkora szerencsementes madárnak kell már lenni ahhoz, hogy valaki az összes pénzét, ami cikrka 6+ millió, elköltse egy autóra, hogy aztán nulla legyen?
Ügyesek vagytok mindketten. Apósod 19, te meg egy híján 20, ugyanolyan proli mindkettőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!