Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek irigykedik apósom?

Szerintetek irigykedik apósom?

Figyelt kérdés
Vett egy új autót, valami minimális beugróval sok sok év részletre, még 6 millió a törlesztés. Ő raktáros. Nekünk egy régebbi Suzukink volt, azt nagyon elkezdte kritizálni, meg hogy milyen ócska, biztos nincs pénzünk másikra stb. (vidéken laknak de a házuk is banké még pár évtizedig, nekem Pesten van lakásom, saját) Mi anyagilag nem állunk rosszul, de nem nagyzolunk. Vettem egy ugyanolyan kocsit, de az övé az alap én meg bele kértem mindent amit lehetett meg legnagyobb motorral, KP-re kifizettem, igaz eléggé lenulláztam a számlám. Tegnap voltunk náluk, kérdezte mennyi volt, hát megmondtam, csak annyit mondott, hogy drága volt, igazából meg sem nézte csak ránézett, múltkor mikor jöttek mutogatta az övét, hogy ilyen meg ilyen a Suzuki meg milyen fika. :D

2021. júl. 5. 17:38
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%
8 as- “vettem egy ugyan olyan kocsit, de az ove az alap” ez a mondat cafolja amit irsz
2021. júl. 5. 19:48
 12/40 anonim ***** válasza:
95%

-az én barbimat lehet öltöztetni!

-az enyémnak lova is vaaaan!

Kb ilyen szinten vagy!

2021. júl. 5. 19:56
 13/40 anonim ***** válasza:
93%
Héé, Kérdező!! Most akkor ugyanolyan kocsit vettél, mint após, csak fullosat??????
2021. júl. 5. 20:02
 14/40 anonim ***** válasza:
91%
Nem nagyzoltok. Neeeeem.
2021. júl. 5. 20:11
 15/40 anonim ***** válasza:
31%
Komolyan suzukira költötted a pénzed? Ennyiért egy jó használt bömöst is vehettél volna. A párom autóvillamosság szerelő, öcsém és sógorom autószerelők, nagyon értenek az autókhoz. Egyet értenek abban, hogy a Suzuki egy kakatalicska. Párom nem is vállalja a javításukat annyira ratyik.
2021. júl. 5. 21:48
 16/40 anonim ***** válasza:
94%
Utoljára ilyen jelenetre az óvodás homokozóból emlékszem autóskártyák kapcsán.
2021. júl. 5. 22:13
 17/40 anonim ***** válasza:
97%

Óvoda.

Após különb, mint te. Mire a rivalizálás?fogjatok kezet és Igyatok meg egy sört

2021. júl. 6. 00:06
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az irigy. Hiszen azért vetted az autót, hogy megmutasd neked id megy ez, sőt jobban is. Csak éppen fordítva sült el, mert csak magadat minősítetted vele.
2021. júl. 6. 11:12
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha fizettek volna sem csinalok ilyet, milyen ciki mar 😆
2021. júl. 6. 11:44
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Szegény feleséged, egy egybites madárhoz ment hozzá... :D
2021. júl. 6. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!