Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?
Figyelt kérdés
Leszogeznem, hogy sosem vártam el anyagi támogatást ellenben lelki támogatással. Amit amúgy sosem kaptam meg anyosoméktól. Nem állnak rosszul, mindenki dolgozik náluk. A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió. Szóval nem éheznek. Mikor odamegyunk mi (2 vagy 3 havonta egy ebédre....) valahogy sosincs pénz kajára... Pedig nem isznak, nem dohányoznak, nincs semmi káros szenvedeljuk. Eddig oké. Persze. De mikor ok jönnek páromnak meg nekem egy ebéd üti a tízezrest. Ilyen leves olyan hús amolyan süti. Az esküvőnkre pl nem kaptunk semmit. Ez még mindig nem érdekelt. Aztán mondta anyosom meg az elején, hogy mi az ami nekünk nincs és nagyon szeretnénk na majd ők megveszik nekünk. Tekintsük ajándéknak. Párommal beszéltünk, meg nem volt vasalónk, meg deszkánk hát kérjünk azt. Majd ezt követően anyósom felhivta sírva a páromat, hogy én mit képzelek magamról, hogy merek én ilyen drága dolgot kérni (nem is a dragakat néztük ki. Ami működik.) úgy hogy megvettuk magunknak a cuccokat és még én éreztem magam rosszul.2021. márc. 22. 09:01
51/69 anonim válasza:
Istennek hala nem ilyen helyre kerultem mint a kerdezo. Fel milla nem sok.. hanem teljesen kielegito lehet es jo. De nem sok.. nem kő gazdagok.
Ismertem egy lanyt.. azt mondta egy csaladra hogy pénzesek, mert tudtak tamogatni a gyerekuket a tanulmanyaiban es meg reggelire is kapott 600 Ft ot akirol beszelt.. na neki ez is gazdagnak szamit. Akirol irok 17 evesen iskola mellett dolgozott a gyarban ejjel hogy legyen mit ennie.
Kinek mi a gazdag.
En attol vagyok gazdag hogy boldog vagyok. Es tavol allok a kepmutato majmoktol. Akik ha felre tudnak tenni havi 40K-t akkor mar megy instara a pozolos penzes selfie. Na a szegenyseg a lelki szanalom ha valaki nyomorult az..az.
52/69 anonim válasza:
De árulja már el valaki nekem, hogy kell ezt elkepzelni; anyósék felhívják Gézukát. Gézuka, gyertek el jövő hét vasárnap ebédre, jó? Aztán Gézuka megjelenik a Julikával és nincs ebéd? Vagy hogy? Mert nekem őszintén az a reális, hogy Gézuka meg Julika se szó, se beszed hipp hopp becsenget vasárnap fel 12kor bejelenté s nélkül.
53/69 anonim válasza:
52: erre én is kíváncsi lennék! :)
54/69 A kérdező kommentje:
Pontosan így 52! Felhivnak bennünket hogy 1 hét múlva menjünk ebédre mi pedig oda megyünk. :)
2021. márc. 22. 19:54
55/69 anonim válasza:
és innentől hogy folytatódik, kérdező?Innen kezd érdekes lenni!
56/69 anonim válasza:
54. És akkor odamentek és nincs kaja??
57/69 anonim válasza:
Szerintem nem az van h nincs kaja hanem hogy mondogatják hogy nincs penz rá..
58/69 anonim válasza:
Használd az amilyen a mosdó olyan a törölköző elvet. Vagy csak szimplán ne hívd őket sehova, ignoráld őket. Legalábbis ebben az esetben én azt tenném
59/69 anonim válasza:
Egy vasaló miatt problémáztak? Ez6 már tényleg a vicc kategória. Mindenesetre ahelyett, hogy itt írod ki magadból mert nem bírod, inkább beszélj erről a férjeddel.
60/69 anonim válasza:
Ebédre hívnák és nincs ebéd? Vagy van ebéd, csak nem a te elvárásaidnak megfelelő? Te azt írod, ha ők mennek, akkor "Ilyen leves olyan hús amolyan süti." tehát neked ez az elvárásod visszafele, anyós meg lehet csinál egy rakott krumplit, mert Gézuka azt szereti a legjobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!