Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?
Vén sunyi anyós... nem gondolta ez komolyan az ajándékozást. Ráadásul a hátad mögött előadja a sírós drámát a férjednek.
Tudod ki fektetne, ezeknek a vendégül látásába egy fillért is.
Az ilyen jellemtelen emberekkel, hasonlóan kell elbánni. Fogjátok a covidra es fejezzétek be az ingyen ebédeltetését az élősködőknek. Hogy nehogy a filléres vasaló miatt gyanakodjanak, adjátok elő, amit a halálmadarak szajkóznak a TV-ben. Fiatalokra veszélyes, 200 fő feletti halott, nem halad az oltás, mindmeghalunk stb. Természetesen ti se menjetek.
Miért mentek oda, miért tartjátok velük a kapcsolatot???
Tudod mikor, ilyen sóhar bnkókat ignorálni kell a fenébe.
Én minimalizálnám a találkozások számát. És akkor is maximum egy kávé-süti-sós rágcsa kombó, és ennyike.
Magadnak csinálsz problémát, ha nem szarod le ezt az egész problémakört. Én csak az anyámat és a lányomékat hívom ide úgy, hogy főzök, nekik a legnagyobb örömmel. Mással ez fel sem merül.
"Ezt a hozzáállást mondjuk én sosem értettem. Ha ajándékozok, akkor az a célom, hogy a megajándékozott örüljön. Ha vendégül latok valakit, az a célom, hogy jól érezze magát."
Az emberek többsége ILLIK-ből csinálja ezeket, nem jókedvből.
45!
Hát ez az, kimondottan szomorú.....
kérdező én a helyedben max levest csináltam volna nekik és pont, de őszintén még azt se, szimplán nem hívom őket át ebédre és én se kértem volna ebédet tőlük, ha meg sírt a vasaló miatt ordítsd le a fejét, hogy te nem is akartál semmit akkor minek közli, hogy kérj és amúgy is egy rendelt ebédjük annyiba kerül mint egy egyszerűbb vasalódeszka.
Ha ennyire skót akkor tőled se várjon 3 fogásos ebédet, holott neked kisebb a fizud.
2 középkorú embernek a félmilla nem kevés!
Rengeteg nyugdíjast ismerek aki egyedül él 120 ezerből!
Nem csak budapesti, versenyszférás fizetések vannak ebben a nyomorult országban.
Nyissa már ki a szemét, aki kevesli a félmillát 2 felnőttnek.
Gyerekes családoknak nem jön össze ennyi havonta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!