Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most én ezzel tényleg olyan...

Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?

Figyelt kérdés
Leszogeznem, hogy sosem vártam el anyagi támogatást ellenben lelki támogatással. Amit amúgy sosem kaptam meg anyosoméktól. Nem állnak rosszul, mindenki dolgozik náluk. A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió. Szóval nem éheznek. Mikor odamegyunk mi (2 vagy 3 havonta egy ebédre....) valahogy sosincs pénz kajára... Pedig nem isznak, nem dohányoznak, nincs semmi káros szenvedeljuk. Eddig oké. Persze. De mikor ok jönnek páromnak meg nekem egy ebéd üti a tízezrest. Ilyen leves olyan hús amolyan süti. Az esküvőnkre pl nem kaptunk semmit. Ez még mindig nem érdekelt. Aztán mondta anyosom meg az elején, hogy mi az ami nekünk nincs és nagyon szeretnénk na majd ők megveszik nekünk. Tekintsük ajándéknak. Párommal beszéltünk, meg nem volt vasalónk, meg deszkánk hát kérjünk azt. Majd ezt követően anyósom felhivta sírva a páromat, hogy én mit képzelek magamról, hogy merek én ilyen drága dolgot kérni (nem is a dragakat néztük ki. Ami működik.) úgy hogy megvettuk magunknak a cuccokat és még én éreztem magam rosszul.
2021. márc. 22. 09:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
67%

Vén sunyi anyós... nem gondolta ez komolyan az ajándékozást. Ráadásul a hátad mögött előadja a sírós drámát a férjednek.

Tudod ki fektetne, ezeknek a vendégül látásába egy fillért is.

Az ilyen jellemtelen emberekkel, hasonlóan kell elbánni. Fogjátok a covidra es fejezzétek be az ingyen ebédeltetését az élősködőknek. Hogy nehogy a filléres vasaló miatt gyanakodjanak, adjátok elő, amit a halálmadarak szajkóznak a TV-ben. Fiatalokra veszélyes, 200 fő feletti halott, nem halad az oltás, mindmeghalunk stb. Természetesen ti se menjetek.

2021. márc. 22. 12:08
 42/69 anonim ***** válasza:
80%

Miért mentek oda, miért tartjátok velük a kapcsolatot???

Tudod mikor, ilyen sóhar bnkókat ignorálni kell a fenébe.

2021. márc. 22. 12:18
 43/69 anonim ***** válasza:
81%

Én minimalizálnám a találkozások számát. És akkor is maximum egy kávé-süti-sós rágcsa kombó, és ennyike.

Magadnak csinálsz problémát, ha nem szarod le ezt az egész problémakört. Én csak az anyámat és a lányomékat hívom ide úgy, hogy főzök, nekik a legnagyobb örömmel. Mással ez fel sem merül.

2021. márc. 22. 12:36
 44/69 anonim ***** válasza:
69%
Ahol az egesz csalad netto keresete kb fel millio Ft, az NEM gazdag, nem tehetos csalad. Egy ferfinek ha annyi nagyjabol a netto keresete hogy fel millio o jobb modu gazdagabb lehet de nagyon nagyon tavol all az igazan gazdagtol. Inkabb biztonsagos anyagilag fuggetlen es valoszinuleg ugyes is. De az hogy az egesz csalad egyutt fel milliot keres nettoban/hó az nagyon nagyon messze van attol hogy jomoduak...
2021. márc. 22. 12:50
 45/69 anonim ***** válasza:
66%

"Ezt a hozzáállást mondjuk én sosem értettem. Ha ajándékozok, akkor az a célom, hogy a megajándékozott örüljön. Ha vendégül latok valakit, az a célom, hogy jól érezze magát."

Az emberek többsége ILLIK-ből csinálja ezeket, nem jókedvből.

2021. márc. 22. 14:21
 46/69 anonim ***** válasza:
69%

45!

Hát ez az, kimondottan szomorú.....

2021. márc. 22. 15:42
 47/69 anonim ***** válasza:
91%
46-gondolhatod, ha a félmillás összkereset magasnak számít neki, akkor hogyan állhat a kérdező anyagilag. És akkor a 10 ezres ebédeket passzióból és kedveskedve fizesse. Ha illemből teszi, már akkor is túlteljesitette a normát.Erre pont nem kellene sokat költeni.
2021. márc. 22. 16:39
 48/69 anonim ***** válasza:
61%

kérdező én a helyedben max levest csináltam volna nekik és pont, de őszintén még azt se, szimplán nem hívom őket át ebédre és én se kértem volna ebédet tőlük, ha meg sírt a vasaló miatt ordítsd le a fejét, hogy te nem is akartál semmit akkor minek közli, hogy kérj és amúgy is egy rendelt ebédjük annyiba kerül mint egy egyszerűbb vasalódeszka.

Ha ennyire skót akkor tőled se várjon 3 fogásos ebédet, holott neked kisebb a fizud.

2021. márc. 22. 16:44
 49/69 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az a szomorú, hogy olyan emberekkel is tartani kell a kapcsolatot, akit nem szeretünk. Olyankor jön az illik.
2021. márc. 22. 17:11
 50/69 anonim ***** válasza:
42%

2 középkorú embernek a félmilla nem kevés!

Rengeteg nyugdíjast ismerek aki egyedül él 120 ezerből!

Nem csak budapesti, versenyszférás fizetések vannak ebben a nyomorult országban.

Nyissa már ki a szemét, aki kevesli a félmillát 2 felnőttnek.

Gyerekes családoknak nem jön össze ennyi havonta!

2021. márc. 22. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!