Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most én ezzel tényleg olyan...

Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?

Figyelt kérdés
Leszogeznem, hogy sosem vártam el anyagi támogatást ellenben lelki támogatással. Amit amúgy sosem kaptam meg anyosoméktól. Nem állnak rosszul, mindenki dolgozik náluk. A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió. Szóval nem éheznek. Mikor odamegyunk mi (2 vagy 3 havonta egy ebédre....) valahogy sosincs pénz kajára... Pedig nem isznak, nem dohányoznak, nincs semmi káros szenvedeljuk. Eddig oké. Persze. De mikor ok jönnek páromnak meg nekem egy ebéd üti a tízezrest. Ilyen leves olyan hús amolyan süti. Az esküvőnkre pl nem kaptunk semmit. Ez még mindig nem érdekelt. Aztán mondta anyosom meg az elején, hogy mi az ami nekünk nincs és nagyon szeretnénk na majd ők megveszik nekünk. Tekintsük ajándéknak. Párommal beszéltünk, meg nem volt vasalónk, meg deszkánk hát kérjünk azt. Majd ezt követően anyósom felhivta sírva a páromat, hogy én mit képzelek magamról, hogy merek én ilyen drága dolgot kérni (nem is a dragakat néztük ki. Ami működik.) úgy hogy megvettuk magunknak a cuccokat és még én éreztem magam rosszul.
2021. márc. 22. 09:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 A kérdező kommentje:
És egyébként bicskanyitogato, hogy mikor mi megyünk nincs pénz ebédre de kb mindennap étteremből rendelik a kaját. Meg mikor nem volt még kovid mindenhetvegen puccos étterembe mentünk, mi meg karácsonykor úgy kuporgattuk össze a fizunk utolsó kis részét, hogy normálisan vendégül tudjuk őket látni.
2021. márc. 22. 09:03
 2/69 A kérdező kommentje:
Puccos étterembe mentek...
2021. márc. 22. 09:04
 3/69 anonim ***** válasza:
81%
Nem. A konkrét kérdés pedig....?
2021. márc. 22. 09:04
 4/69 A kérdező kommentje:
Ki kellett írjam magamból, mert már nem bírom.
2021. márc. 22. 09:05
 5/69 anonim ***** válasza:
82%
Minek jártok oda ebédelni? Menjetek el délután egy kávéra és a probléma megoldva. Más zsebében amúgy nem illik turkálni.
2021. márc. 22. 09:08
 6/69 anonim ***** válasza:
31%
Tehát a megoldás keresése helyett (lásd pl ötös válasz) idegeneket borogatsz a piszlicsáré problémáiddal?
2021. márc. 22. 09:10
 7/69 anonim ***** válasza:
95%
Ha kiattad a gőzt, akkor a pároddal is beszéld meg a dolgot. Elvégre nem az anyósoddal való kapcsolatod az alapja a kettőtök kapcsolatának, hanem fordítva.
2021. márc. 22. 09:14
 8/69 anonim ***** válasza:
60%

6

Te meg ahelyett, hogy értelmes választ adnál azzal töltöd az időd, hogy paraszt legyél. Ennyi idő alatt ki is verhetted volna és kevésbé lennél feszült.

2021. márc. 22. 09:17
 9/69 anonim ***** válasza:
93%
Pontosan olyan mértékben kell viszonozni, amilyen mértékben kaptok. Ha ők nem kínálnak meg étellel, ti se tegyétek. Van víz a csapban. Vagy főzöl egy kondér paprikás krumplit nagyon maximum. Ti is olyan értékben vegyetek ajándékot pl. karácsonyra, mint ti kaptok. Ha semmit sem kaptok, akkor semmit. Vagy ha nagyon jó fej akarsz lenni, akkor készülj egy üveg 1000 Ft-os borral.
2021. márc. 22. 09:18
 10/69 anonim ***** válasza:
24%

"Pontosan olyan mértékben kell viszonozni, amilyen mértékben kaptok. "

Ezt a hozzáállást mondjuk én sosem értettem. Ha ajándékozok, akkor az a célom, hogy a megajándékozott örüljön. Ha vendégül latok valakit, az a célom, hogy jól érezze magát.

2021. márc. 22. 09:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!