Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most én ezzel tényleg olyan...

Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?

Figyelt kérdés
Leszogeznem, hogy sosem vártam el anyagi támogatást ellenben lelki támogatással. Amit amúgy sosem kaptam meg anyosoméktól. Nem állnak rosszul, mindenki dolgozik náluk. A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió. Szóval nem éheznek. Mikor odamegyunk mi (2 vagy 3 havonta egy ebédre....) valahogy sosincs pénz kajára... Pedig nem isznak, nem dohányoznak, nincs semmi káros szenvedeljuk. Eddig oké. Persze. De mikor ok jönnek páromnak meg nekem egy ebéd üti a tízezrest. Ilyen leves olyan hús amolyan süti. Az esküvőnkre pl nem kaptunk semmit. Ez még mindig nem érdekelt. Aztán mondta anyosom meg az elején, hogy mi az ami nekünk nincs és nagyon szeretnénk na majd ők megveszik nekünk. Tekintsük ajándéknak. Párommal beszéltünk, meg nem volt vasalónk, meg deszkánk hát kérjünk azt. Majd ezt követően anyósom felhivta sírva a páromat, hogy én mit képzelek magamról, hogy merek én ilyen drága dolgot kérni (nem is a dragakat néztük ki. Ami működik.) úgy hogy megvettuk magunknak a cuccokat és még én éreztem magam rosszul.
2021. márc. 22. 09:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
9%

20!

Na és mi van, ha tényleg nincs rá pénz? Még mindig nem kell a masik penztarcajaban turkálni.

Nekem mondjuk eszembe nem jutott volna bármit ismerni, ha eddig se kaptam semmit és eddig se volt pénzük semmire.

2021. márc. 22. 09:50
 22/69 anonim ***** válasza:
78%
ne hivd at oket enni, es ti se menjetek. ha meg megis jonnek, ne fozz, mondd meg hogy nincs penzetek ra, rendeljenek ha ehesek.
2021. márc. 22. 09:52
 23/69 anonim ***** válasza:
85%

Akkor menjetek egy délutáni kávéra. Ha hívnak meg lehet mondani hogy mivel nincs pénzük ezert nem terhelitek őket. Ha ők jönnek viszont.

Ne kerjetek semmit, ezek szerint nem gondoljak komolyan. Ha meg elkezdik a szöveget le lell állítani őket, nem kell hogy vegyenek semmit de a szöveg sem kell.

2021. márc. 22. 09:53
 24/69 anonim ***** válasza:
86%
21 ha tényleg nincs ra pénz nem hívok ebédelni senkit, vagy ha mar ott van inkabb eszek főtt tésztát egy hétig mint hogy a képükbe mondjam..
2021. márc. 22. 09:58
 25/69 anonim ***** válasza:
21%

24!

Nekem kérdéses, hogy ebedre lettek e meghívva, vagy csak úgy döntöttek, pont délre mennek.

2021. márc. 22. 10:05
 26/69 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk az ehhez hasonló problémákat (volt bőven) a COVID oldotta meg. Mióta nem megyünk a vírustól rettegő anyósékhoz, azóta az ütközési pontok minimalizálódtak. Mint amikor az oroszlánt üvegfal mögül nézed az állatkertben. Folyamatosan bíztatom őket, hogy a közszolgálati tévét és rádiót nézzék/hallgassák és tartsák a távolságot.
2021. márc. 22. 10:08
 27/69 anonim ***** válasza:
9%
25, hát annyira csak nem trollok hogy beállítanak se szó se beszéd..
2021. márc. 22. 10:11
 28/69 anonim ***** válasza:
80%

Na, megint egy szokásos "szidjátok lécci az anyósomat" kérdés...

:)))

Kérdező, ki követeli, hogy tízezres ebédet adj az anyósodéknak...????

Ha a férjed, akkor vele beszéld meg!

Ha meg csak a saját elvárásod, akkor adj lejjebb belőle...

2021. márc. 22. 10:12
 29/69 anonim ***** válasza:
82%
28 pontosan..ezt sose értettem minek erőlködni.
2021. márc. 22. 10:14
 30/69 anonim ***** válasza:
81%

Többet ne lássátok őket vendégül, tanuljatok a hibákból. Ha megkérdezik miért, mondjátok meg, hogy most vettetek vásárlót vagy akármit, és nektek sincs rá.

Próbáld ignorálni, mert úgy sem fog megváltozni, ha nem akar, csak magadat idegesíted.

2021. márc. 22. 10:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!