Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?
20!
Na és mi van, ha tényleg nincs rá pénz? Még mindig nem kell a masik penztarcajaban turkálni.
Nekem mondjuk eszembe nem jutott volna bármit ismerni, ha eddig se kaptam semmit és eddig se volt pénzük semmire.
Akkor menjetek egy délutáni kávéra. Ha hívnak meg lehet mondani hogy mivel nincs pénzük ezert nem terhelitek őket. Ha ők jönnek viszont.
Ne kerjetek semmit, ezek szerint nem gondoljak komolyan. Ha meg elkezdik a szöveget le lell állítani őket, nem kell hogy vegyenek semmit de a szöveg sem kell.
24!
Nekem kérdéses, hogy ebedre lettek e meghívva, vagy csak úgy döntöttek, pont délre mennek.
Na, megint egy szokásos "szidjátok lécci az anyósomat" kérdés...
:)))
Kérdező, ki követeli, hogy tízezres ebédet adj az anyósodéknak...????
Ha a férjed, akkor vele beszéld meg!
Ha meg csak a saját elvárásod, akkor adj lejjebb belőle...
Többet ne lássátok őket vendégül, tanuljatok a hibákból. Ha megkérdezik miért, mondjátok meg, hogy most vettetek vásárlót vagy akármit, és nektek sincs rá.
Próbáld ignorálni, mert úgy sem fog megváltozni, ha nem akar, csak magadat idegesíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!