Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most én ezzel tényleg olyan...

Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?

Figyelt kérdés
Leszogeznem, hogy sosem vártam el anyagi támogatást ellenben lelki támogatással. Amit amúgy sosem kaptam meg anyosoméktól. Nem állnak rosszul, mindenki dolgozik náluk. A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió. Szóval nem éheznek. Mikor odamegyunk mi (2 vagy 3 havonta egy ebédre....) valahogy sosincs pénz kajára... Pedig nem isznak, nem dohányoznak, nincs semmi káros szenvedeljuk. Eddig oké. Persze. De mikor ok jönnek páromnak meg nekem egy ebéd üti a tízezrest. Ilyen leves olyan hús amolyan süti. Az esküvőnkre pl nem kaptunk semmit. Ez még mindig nem érdekelt. Aztán mondta anyosom meg az elején, hogy mi az ami nekünk nincs és nagyon szeretnénk na majd ők megveszik nekünk. Tekintsük ajándéknak. Párommal beszéltünk, meg nem volt vasalónk, meg deszkánk hát kérjünk azt. Majd ezt követően anyósom felhivta sírva a páromat, hogy én mit képzelek magamról, hogy merek én ilyen drága dolgot kérni (nem is a dragakat néztük ki. Ami működik.) úgy hogy megvettuk magunknak a cuccokat és még én éreztem magam rosszul.
2021. márc. 22. 09:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
43%
Csinálj anyóséknak egy rakottkrumplit, az megvan kb. 1500 ft-ból.
2021. márc. 22. 10:29
 32/69 anonim ***** válasza:
8%

27!

Vagy de....

2021. márc. 22. 10:32
 33/69 anonim ***** válasza:
22%

vagy ne menjetek és akkor ők se mennek

vaaaaagy csinálj vmi rossz kaját, amit direkt elsózól stb. utána hidd el az életben nem mennek át! :D

2021. márc. 22. 10:32
 34/69 anonim ***** válasza:
62%

10/12

Azért kerül bele neki kb.10ezerbe, mert meg akarja õket tisztelni.En is voltam ebben a cipõben, de már nem fogom tenni, azzal aki engem semmibe sem vett.Jó adni, de amikor éveken keresztül egyoldalu lesz, és még sincs értéked a szemükben,akkor minek?!

2021. márc. 22. 10:34
 35/69 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell oda menni :)
2021. márc. 22. 10:40
 36/69 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, szerintem az a megoldás, hogy nem mentek hozzájuk ebédre. Ha hívnak (mert gondolom eddig is hívtak és nem beállítottatok, akkor mondjátok, hogy inkább csak délután egy kávéra ugornátok be.

Ha pedig ti hívjátok őket, akkor pedig annyit főzz amennyi kényelmesen belefér. Ha ez épp 3 fogásos ebéd akkor az, ha csak egy kis második féle és pogácsa, akkor az.

Ők nem fognak a hozzáállásukon változtatni így nektek kell úgy alakítani, hogy annak a végén jól érezzétek magatokat.

Ha pedig ilyet kérdeznek, hogy mire van szükségetek, akkor utasítsátok vissza azzal, hogy köszönitek, de nem szükséges venniük nektek semmit. Nyilván mindig van valami ami kell,de ha erősködik akkor mondjátok el, hogy drága dolog ami épp kell, nem szeretnétek ilyennel terhelni őket, de ha mégis ragaszkodnak hozzá akkor szálljanak be annyival amennyivel gondolják.

Én így csinálnám.

2021. márc. 22. 10:56
 37/69 anonim ***** válasza:
82%

Csak én nem értem ezeket az embereket? Ha derogál ott lenni, minek mentek oda? Nem, nincs olyan, hogy "jAjMeRtCSaLáDtAg!!!!!!4!444"

Nem! Ha velem valaki f@szbunkó, nem megyek oda, nem keresem a társaságát... Ennyi! Embereld meg magad. Ha párodnak fontos, menjen egymaga. Nektek meg nem kötelességetek meghívni őket.

Ahhh nem értem...

2021. márc. 22. 11:06
 38/69 anonim ***** válasza:
18%
A 'megtisztelés' nem pénzfüggő.
2021. márc. 22. 11:08
 39/69 anonim ***** válasza:
84%

Leírtak előttem minden fontosat.

Egyetlen dolog, ami nekem még szemet szúrt: "A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió" Azért ha 3 dolgozó ember jövedelme összesen ennyi, az az én megítélésem szerint egyáltalán nem a *jól élnek* kategória. Igen szar keresetek kellenek ehhez.

2021. márc. 22. 11:52
 40/69 anonim ***** válasza:
90%
Ők kèrik, hogy mit főzz ha mennek? Abban az esetben adok neked igazat. Ha nem kèrik, akkor nincs igazad. Senki nem kèrhető szàmon, nem szólhatsz bele abba hová kerül a fizetèsük, az ő dolguk. Ha ennyire zavar főzz te is azt, amivel ők kínàltak. Anyóstós ès anyukàmtól is apró ajàndèkokat kapunk, eszembe se jutna felhànyni, ha kèrdezik mit szeretnènk, a vàlasz semmit, ne költsenek rànk. De mi mindiv azt vesszük amire szüksègük van, megtehetjük hogy èvente egyszer nagyobb èrtèket ajàdèkozzunk. Ha nem tetszik amit főzött nem eszek, és ennyi.
2021. márc. 22. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!