Most én ezzel tényleg olyan drága dolgot mondtam?
vagy ne menjetek és akkor ők se mennek
vaaaaagy csinálj vmi rossz kaját, amit direkt elsózól stb. utána hidd el az életben nem mennek át! :D
10/12
Azért kerül bele neki kb.10ezerbe, mert meg akarja õket tisztelni.En is voltam ebben a cipõben, de már nem fogom tenni, azzal aki engem semmibe sem vett.Jó adni, de amikor éveken keresztül egyoldalu lesz, és még sincs értéked a szemükben,akkor minek?!
Kérdező, szerintem az a megoldás, hogy nem mentek hozzájuk ebédre. Ha hívnak (mert gondolom eddig is hívtak és nem beállítottatok, akkor mondjátok, hogy inkább csak délután egy kávéra ugornátok be.
Ha pedig ti hívjátok őket, akkor pedig annyit főzz amennyi kényelmesen belefér. Ha ez épp 3 fogásos ebéd akkor az, ha csak egy kis második féle és pogácsa, akkor az.
Ők nem fognak a hozzáállásukon változtatni így nektek kell úgy alakítani, hogy annak a végén jól érezzétek magatokat.
Ha pedig ilyet kérdeznek, hogy mire van szükségetek, akkor utasítsátok vissza azzal, hogy köszönitek, de nem szükséges venniük nektek semmit. Nyilván mindig van valami ami kell,de ha erősködik akkor mondjátok el, hogy drága dolog ami épp kell, nem szeretnétek ilyennel terhelni őket, de ha mégis ragaszkodnak hozzá akkor szálljanak be annyival amennyivel gondolják.
Én így csinálnám.
Csak én nem értem ezeket az embereket? Ha derogál ott lenni, minek mentek oda? Nem, nincs olyan, hogy "jAjMeRtCSaLáDtAg!!!!!!4!444"
Nem! Ha velem valaki f@szbunkó, nem megyek oda, nem keresem a társaságát... Ennyi! Embereld meg magad. Ha párodnak fontos, menjen egymaga. Nektek meg nem kötelességetek meghívni őket.
Ahhh nem értem...
Leírtak előttem minden fontosat.
Egyetlen dolog, ami nekem még szemet szúrt: "A család nettó keresete szerintem van havonta fél millió" Azért ha 3 dolgozó ember jövedelme összesen ennyi, az az én megítélésem szerint egyáltalán nem a *jól élnek* kategória. Igen szar keresetek kellenek ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!