Titeket is felidegesitett volna?
Nem értem miert nehéz felfogni hogy két ember az máregy külön álló család...a rokonokra ott van a 25,26 sőt lehet menni még 27.-én is
De a 24 az csak is kizárólag a szűk család nem anya apa meg az egész pereputtya hanem kettesben, így lesz meghitt
Persze aki a 24.-et is úgy akarja tölteni hogy anyuka apuka mindenkivel akkor töltse de ne ez legyen az alap amikor van már egy külön álló családod
Ezt én sem értem,
sógoromnál 3 gyerek,feleség 8 éve nem dolgozik,házasság egy nagy 0,hetekig nem beszélés,külön alvás.
Szenteste meg eljátszák jajj de happy minden,szülők testvérek baràtok van hogy 15en voltak.
Mi kiszálltunk ebből,nem értik miért.Persze a férjem családja rám néz ferde szemmel.Van akik jó kapcsolatban vannak és boldogan töltik ezt az időszakot de az h valakitöl elvárják mert "Szenteste" ott kell lenni??
én is annak a hive vagyok hogy 24 szük család,pár és gyerekek
a többi nap meg mehet a rokonokra szülőkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!