Titeket is felidegesitett volna?
Igen engem is felidegesített volna, hogy variál.
De tartanám magam az eredeti tervhez.Otthon töltenék a karácsonyt.Meg is mondanám neki, hogy az idén ne teritsen a részünke.
Nem mennék el,ti külön család vagytok!
Mi is 3 éve behuztuk a gatyaszijat,24.-ke otthon kettesben.
25-26.-àn megyünk vagy jönnek hozzánk.
23-án van hogy 24-én is dolgozom,sütök fözök előtte napokban,24-én is.
Más se hiányzik h estig kiszolgáljak még valakiket vagy még autóba üljek és jópofizzak estig.
24.-ke nyugodt nap,magam osztom be az idömet.Ez igy jó
Nálunk is volt nem tetszès,még most is próbàlkoznak.
Persze én vagyok a hibás h a kicsi fiúk nem ül velük össze.
Ne haragudj, kérdező, de nem értem a 17-es kommentedet.
Te magad írtad a nyitókérdésben, hogy "Anyóssal megbeszéltük" "ebben a vírusos helyzetben abban maradtunk hogy így lesz a legjobb".
Nagyon remélem, hogy ez nem azt jelentette, hogy te egymagad, a férjed kizárásával megbeszélted anyósoddal ezt, utána meg a férjeddel közölted, hogy így lesz, punktum. Hanem te és férjed egyetértésben voltatok, sőt, anyósod is kb. ugyanezt tartotta helyesnek, és férjed kommunikálta le ezt az édesanyjával. Mert akkor ő ugyanazt akarta, amit te.
"egyedül őt nézem, hogy neki örömet okozzak"
Persze, de hát vírushelyzet van. Ezért döntöttetek úgy korábban, hogy nem mentek! Attól, hogy sógornő ostoba, anyós úgyszintén, attól még ugyanazok a járványügyi veszélyek megvannak, mint amikor ezt eldöntöttétek.
Egyébként - ismerve a nők észjárását - egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a férjed azt akarja, hogy menjetek. Részint, mert félti az édesanyját, részint, mert korábban mást beszéltetek meg, és ahhoz készültetek (pl. nincs ajándék). Simán el tudom képzelni, hogy csak te találod ki, hogy SZERINTED a férjed most el akar menni, csak nem mondja. Nem kell ezen agyalni: ha el akart volna menni, akkor ezt kinyilvánította volna akkor, amikor megbeszéltétek, hogyan legyen a karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!