Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket is felidegesitett volna?

Titeket is felidegesitett volna?

Figyelt kérdés
Anyóssal megbeszéltük, kétszer is, az idén külön töltjük az ünnepeket. Nem megyünk hozzájuk, az én szüleimhez sem, nővérémék sem jönnek haza, a férjem hugáék sem. Így ajándékot sem vesz senki, ebben a vírusos helyzetben abban maradtunk hogy így lesz a legjobb. Mindenki otthon. Erre most telefonált, hogy sógornőmék már kedden érkeznek hozzájuk, ugye el tudunk menni majd mi is? Itt vagyok ajándékok nélkül, teljesen máshogy szeretnénk eltölteni a karácsonyt, nem erről volt szó, nem így készültünk. Mindig, mindig ezt csinálják a sogornőmmel együtt, amit megbeszélünk soha nem tartják. A férjem azt mondta ha nem szeretnék menni nem megyünk. De akkor megint én leszek a szemét, mert miattam nem lesz együtt a család...Ti mit tennének, mennétek vagy nem?
2020. dec. 20. 16:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Ha ennyire félsz tőlük akkor mondjon nemet a férjed, hogy erről volt szó és ő ehhez tartja magát. Akkor te kimaradhatsz a vitából. Bár nálunk alapból is az a szabály, hogy minden necces megmondani valót mindenki a saját rokonának tálal.
2020. dec. 20. 16:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen engem is felidegesített volna, hogy variál.

De tartanám magam az eredeti tervhez.Otthon töltenék a karácsonyt.Meg is mondanám neki, hogy az idén ne teritsen a részünke.

2020. dec. 20. 16:49
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

Nem mennék el,ti külön család vagytok!

Mi is 3 éve behuztuk a gatyaszijat,24.-ke otthon kettesben.

25-26.-àn megyünk vagy jönnek hozzánk.

23-án van hogy 24-én is dolgozom,sütök fözök előtte napokban,24-én is.

Más se hiányzik h estig kiszolgáljak még valakiket vagy még autóba üljek és jópofizzak estig.

24.-ke nyugodt nap,magam osztom be az idömet.Ez igy jó

Nálunk is volt nem tetszès,még most is próbàlkoznak.

Persze én vagyok a hibás h a kicsi fiúk nem ül velük össze.

2020. dec. 21. 08:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondtál neki a telefonba? Ne haragudj, nem értem, miért nem ott és akkor zártad rövidre: nem értem, anyuka, miről beszél, megegyeztünk, hogy nem megy senki sehova, a vírus meg nem ment el, szóval ez nem vàltozott.
2020. dec. 21. 08:41
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem mennék, de engem is zavarna, hogy én vagyok a rossz.
2020. dec. 21. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Mond el neki, hogy nem így lett megbeszélve és kész.
2020. dec. 21. 13:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, a férjem hiába mondja hogy nem megyünk ha nem akarok, tudom hogy jól esne neki ha mennénk, egyedül őt nézem, hogy neki örömet okozzak..
2020. dec. 21. 17:16
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Majd megy 25.-én!
2020. dec. 21. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:
61%

Ne haragudj, kérdező, de nem értem a 17-es kommentedet.

Te magad írtad a nyitókérdésben, hogy "Anyóssal megbeszéltük" "ebben a vírusos helyzetben abban maradtunk hogy így lesz a legjobb".

Nagyon remélem, hogy ez nem azt jelentette, hogy te egymagad, a férjed kizárásával megbeszélted anyósoddal ezt, utána meg a férjeddel közölted, hogy így lesz, punktum. Hanem te és férjed egyetértésben voltatok, sőt, anyósod is kb. ugyanezt tartotta helyesnek, és férjed kommunikálta le ezt az édesanyjával. Mert akkor ő ugyanazt akarta, amit te.

"egyedül őt nézem, hogy neki örömet okozzak"

Persze, de hát vírushelyzet van. Ezért döntöttetek úgy korábban, hogy nem mentek! Attól, hogy sógornő ostoba, anyós úgyszintén, attól még ugyanazok a járványügyi veszélyek megvannak, mint amikor ezt eldöntöttétek.

Egyébként - ismerve a nők észjárását - egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a férjed azt akarja, hogy menjetek. Részint, mert félti az édesanyját, részint, mert korábban mást beszéltetek meg, és ahhoz készültetek (pl. nincs ajándék). Simán el tudom képzelni, hogy csak te találod ki, hogy SZERINTED a férjed most el akar menni, csak nem mondja. Nem kell ezen agyalni: ha el akart volna menni, akkor ezt kinyilvánította volna akkor, amikor megbeszéltétek, hogyan legyen a karácsony.

2020. dec. 22. 08:00
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
"Simán el tudom képzelni, hogy csak te találod ki, hogy SZERINTED a férjed most el akar menni, csak nem mondja. Nem kell ezen agyalni: ha el akart volna menni, akkor ezt kinyilvánította volna akkor, amikor megbeszéltétek, hogyan legyen a karácsony." - Igen, ez annyira női. Magamra ismertem.
2020. dec. 22. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!