Szörnyen idegesítő hogy anyam olyan jelzőket használ amitől fogalma sincs mit jelent. Mit csinaljak ha nem tudom elengedni a fülem mellett, ugy felidegesit hogy mar faj a fejem?
Paranoia... Ennyitől kiborulni?
A "való életben" akkor a második nap után akaszthatod fel magad.
Alapból nem értelek, ha ennyire zavar akkor csináld meg amit kér. Egy szemét kivitel, max 10 perc ha messze a kuka, a ledobó nem jó, és nem akarsz liftezni.
Nagyon sok..
A főzésnél meg szimplán vannak olyan emberek akik szeretik a friss kaját(mindig). Anyukád is ilyen lehet. Ha ez apukádnak megfelel, akkor neked semmi beleszólásod nincs. Szerintem ez is szimplán a lustaság javára tudható be.
Vegyél neki jó és izgalmas könyveket, amiket szívesen olvas, plusz DVD-ket igényes filmekkel.
Szegénynek nem lehet igazán nagy szókincse, csak csipeget fel ilyen-olyan kifejezéseket, igazi tartalom és háttértudás nélkül.
Az olvasás (és bizonyos szempontból az igényes filmnézés is) ezen nagyon sokat segít, emellett még szórakoztató is.
"amitől fogalma sincs mit jelent."
"Csak azzal van hogy megbantson"
Ne anyád szókincsével, hanem a saját fogalmazásoddal és helyesírásoddal foglalkozz, mert iszonyatos!
"Példaul ma mondta hogy vigyem ki a szemetet és mondtam hogy meg nincs tele,kivisznem este hogy ne járkáljak kétszer, erre elkezdi hogy "de kétszínű vagy"."
kétszínű: "Átvitt értelemben: Viselkedésével megtévesztő (személy, állat), amely szándékával ellenkező külsőt mutat, leplezi a valódi szándékát; alattomos, alakoskodó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!