Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket is felidegesitett volna?

Titeket is felidegesitett volna?

Figyelt kérdés
Anyóssal megbeszéltük, kétszer is, az idén külön töltjük az ünnepeket. Nem megyünk hozzájuk, az én szüleimhez sem, nővérémék sem jönnek haza, a férjem hugáék sem. Így ajándékot sem vesz senki, ebben a vírusos helyzetben abban maradtunk hogy így lesz a legjobb. Mindenki otthon. Erre most telefonált, hogy sógornőmék már kedden érkeznek hozzájuk, ugye el tudunk menni majd mi is? Itt vagyok ajándékok nélkül, teljesen máshogy szeretnénk eltölteni a karácsonyt, nem erről volt szó, nem így készültünk. Mindig, mindig ezt csinálják a sogornőmmel együtt, amit megbeszélünk soha nem tartják. A férjem azt mondta ha nem szeretnék menni nem megyünk. De akkor megint én leszek a szemét, mert miattam nem lesz együtt a család...Ti mit tennének, mennétek vagy nem?
2020. dec. 20. 16:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Nem idegesítene. Nem mennék és kész.

Mi sem megyünk anyósomhoz, pedig nagy banzáj lesz náluk. Leszarom mit gondolnak.

2020. dec. 20. 16:15
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Így beszéltük meg, így készültünk.
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Tartanam magam a korabban megbeszeltekhez, ok meg haragudjanak.
 4/22 Savlekotő ***** válasza:
80%

Nem mennék pandémia van,és ezek miatt sose lesz vége.. Nem bírnak kilépni a komfortos zónából,ennyire kell az a pár ajándék most tényleg erről szól a Karácsony a családokban? Ki lehetne bírni hogy most nincs vitus tánc.

Amúgy is ideg örlő ez az egész amivé a Karácsony vált,sok családban egész éve tojnak egymásra,de ilyenkor jön a gyomorgöccsel sütnek főznek,rohannak,minél drágább vacakot adnak vagy vmi olcsó szart amit kidobnak,ordítoznak egymással,kés dobáló show lesz a végén néhány egy bitesnél Jézuskára várva stb. Nem jobb otthon békében?

2020. dec. 20. 16:20
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd magad ahhoz amit megbeszéltetek. Én is utálom amikor 876x egymás szájába rágunk valamit, aztán mégis az lesz amit megbeszéltünk hogy nem lesz. Szarnék rá.
2020. dec. 20. 16:21
 6/22 anonim ***** válasza:
85%

Ott kezdodik hogy ti már egy külön család vagytok magyarul az unnepeket külön ketten (vagy mit tudom én mennyien vagytok van e gyerek stb) töltitek és utána meglehet beszélni hogy melyik nap mentek egy ebedre/vacsorára esetleg

DE mivel vírus van SENKI sehova különben is minek ? Puncsolni? Mond meg hogy majd be lesz pótolva 2 év múlva kb

2020. dec. 20. 16:21
 7/22 anonim ***** válasza:
95%
Kb 2 percig. Nyugodj meg, mondd meg, hogy nem mentek, és kész. Meg lett valami beszélve, úgy készültetek, és jövőre és azután is lesz karácsony, lehet majd ajándékozni, és ha annyira látni akar titeket, videóhívás.
2020. dec. 20. 16:23
 8/22 anonim ***** válasza:
98%
Megbeszéltetek valamit, aztán hív, hogy mást találtak ki, te mikor érkezel... Amíg veled nem egyeztettek a változtatásról, addig szerintem rád nem vonatkozik az új tervük. Ők úgy gondolták, hogy igen? Ez van, akkor majd puffognak együtt, te meg nyugodtan ünnepelsz otthon. Ennyit kéne tenned.
2020. dec. 20. 16:26
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha most nem tudsz nemet mondani, úgy jársz, mint én. Közel 35 évig mindig mentünk anyósomékhoz karácsonyozni, mert az anyósom és a sógornőm diktáltak. Gyűlöltem az egészet, egyetlen egyszer nem éreztük jól magunkat, de muszáj volt, mert jött az érzelmi zsarolás. Néhány éve végre a sarkamra álltam, nem mentünk többet. Annyira meghitt, kedves karácsonyaink vannak azóta. Egy dologért haragszom magamra, hogy 35 évvel korábban nem mondtam nemet.
2020. dec. 20. 16:30
 10/22 anonim ***** válasza:
98%

Miért te lennél a rossz? Üldözési mániád van?

A férjednek van igaza: nem mentek, mert nem így beszéltétek meg, és nem így készültetek. Ezzel le van zárva a téma. Idegeskedni nem kell azon, hogy anyósod és sógornőd ostobák.

2020. dec. 20. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!