Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Titeket mivel tudnak a legjobb...

Titeket mivel tudnak a legjobban felidegesíteni a rokonaitok és a szüleitek? És ha van párotok, akkor az ő szülei és rokonai?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 11. 20:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
A "Mommeg mi baj!" egy hajszállal vezet az "ideges vagy?" előtt.
2018. ápr. 11. 20:19
 2/24 anonim ***** válasza:
5%
veled
2018. ápr. 11. 20:21
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Az igazságtalansággal és a bunkósággal... ne is beszéljünk róla
2018. ápr. 11. 20:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a mélyen hívő keresztszüleim a karácsonyi vacsora közben neki állnak b*zizni, meg isteníteni a fideszt. :)
2018. ápr. 11. 20:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

A folyamatos csórizással. Nem vagyok gazdagabb náluk, mégis mindig kéregetnek valamit, amit kölcsönkértek, azt rendszerint később vagy soha nem látom viszont.

Az okoskodással, mikor azt hiszik, hogy ők jobban tudnak sok mindent.

2018. ápr. 11. 20:32
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha okoskodnak és full nincs igazuk, legyen szó gyerekemről vagy bármiről .

És akkor 20.jára is magyarázzam el higgadtan az igazam, utálom ugyanazt elmondani többször.

Birkatürelmű ember vagyok , de ezzel nagyon ki lehet hozni a sodromból, de próbálok higgadt lenni.

2018. ápr. 11. 20:34
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

Felidegesíteni igazából már nagyon ritkán tud bárki is, mert megtanultam az autonóm tiszta tudatot alkalmazni, tehát tudom azt, hogy minden szitok meg fontoskodás nem hozzám tartozik, hanem a kimondójához, még akkor ism ha nekem szánja. Tehát ez a része számomra semleges és érdektelen.

Ráadásul egyedülálló vagyok, tehát pláne senki rokonnal nincs összekülönbözésem.

Amikor volt párom és még nem álltam a tudatosság jelen fokán, akkor és addig fel lehetett cseszni az agyamat az alábbi kérdezősködésekkel:

Mikor lesz már esküvő?

Mikor lesz már gyerek?

No meg az exanyósom állandó energiavámpír drámái, pletykái.

Apám megjegyzései a páromra.

Párom megjegyzései a családomra.

Tehát nem a nézeteltérés zavart sosem, hanem az indirekt célozgatás és a hátamögötties szarkavarás. Ahelyett hogy asszertíven megoldásra törekedtek volna, inkáb rajtam huzakodtak mint két kutya a rongyon.

2018. ápr. 11. 21:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
"Pedig olyan szép és okos lány vagy! Hogy lehet ez, hogy még nem volt barátod??!"
2018. ápr. 11. 21:01
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
"Nyugodjááá meg"
2018. ápr. 11. 21:11
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor rácsapok az asztalra egy sor káromkodás kíséretében és fater tör be a szobába 2-3x idegesebben, hogy "HIGGAGGYÁ MÁ LE, SZÍVROHAMOT KAPSZ EGYSZER!"
2018. ápr. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!