Ti haragudnátok, ha nem köszöntenének fel a közeli rokonaitok a születésnapotokon, vagy egyéb alkalmakkor?
nem, nem is nagyon tartom
nincs sok értelme, most mivel jobb az ha valaki anyit mond hogy boldog születésnapot?? ha esetleg kicsit össze jön a család, békésen csak úgy eltöltünk egy napot az többet jelent mint bármilyen ajándék vagy bármi
sokszor az apróbb dolgoknak kellene örülni :)
Nem is értem hogy másoknál miért nem alap az hogy a közeli hozzátartozokat felköszöntik.
Nem tudnám elképzelni hogy a szüleimet,testvéreimet, nagyszülőket ne köszöntsem fel.
Az nem zavar ha pl. az unokatesom elfelejti,de azért a tesómtól rosszul esne.
Nekem is megváltás lenne, ha elmaradna.
Már évek óta próbálom terjeszteni a családban, hogy hagyjuk ezt abba, és egyszer nyáron jöjjünk össze egy kerti partyra a születésnapok helyett. De még nem mindenki adta be a derekát. Nagyon terhes már nekem télen a készülődés, a nagy főzés, a trakta. Meg nyilván tartani, hogy ki vegán, ki allergiás a tejre, ki a gluténre. Akkor ezeknek külön készíteni kaját. Kezd elegem lenni ebből.
Ha nyáron lenne, bográcsolhatnánk egyet. És a málnától az eperig a paradicsomon, paprikán keresztül a salátákig minden van, könnyebben lehetne mindent megoldani.
Szerintem itt a kérdező nem arra gondolt hogy miért nincs neki nagy szülinap tartva hanem csak egy szimpla felköszöntésre gondolt..
Amugy meg miért is kéne akkora felhajtást csinálni..?
Én is csak rágcsával,pogival és egyszerűbb dolgokkal szoktam készülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!