Tietekt is idegesít mikor felköszöntenek a születésnapotokon, vagy névnapotokon?
Utálom, hogy mindenki körülöttem ugrál, és a nyakamban lihegnek. Kérsz ezt, kérsz azt?? Bezzeg amikor alkotok valamit, pl forrasztok, rajzolok, vagy bármi, akkor meg csak - nagyon ügyes vagy- le van tudva..
A többi ünneppel nincs gondom, csak pont ez a kettő. Számomra ugyanolyan nap mint a többi. Sőt, rosszabb. Amúgy is piszkálnak a "kedveskedésükkel" ami nekem megfolytást jelent. Hála Istennek most születésnapomon dolgozni fogok KÖSZÖNÖM ISTENEM 24 órán át =D De ha nem így lett volna, akkor cseréltem volna a munkatársaimmal, csak hogy ne legyek otthon, azonban sajnos így is meg lesz tartva az a borzadály...
A Holdra költöznék, csak hagyjanak békén már a szüleim, egyébként 22 leszek hamarosan...
Miért nem mondod meg a rokonoknak, hogy
"Nem kérek a szeretetetekből, s az érzelmeiteket valaki arra érdemesebbre fordítsátok."
Majd örülnél te még ennek a megfojtásnak (igen, sima j- vel, kis értelmiségi...), ha már nem lesznek szüleid.
Ez tényleg hatalmas probléma,hogy a barataid,rokonaid gondolnak rád és még kedveskednek is.. Borzaszto emberek vannak :D
Szerintem szülinapod elötti nap figyelmeztesd őket hogy másnap felejtsenek el..
Teljesen egyet tudok veled érteni,én Facebookon közel 3 éve mindig letiltom,hogy ne lehessen a falakra írni:-D
Így 2 fokkal elviselhetőbb,de alig várom hogy elmúljon éjfél és minden visszaálljon a régi kerékvágásba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!