Tietekt is idegesít mikor felköszöntenek a születésnapotokon, vagy névnapotokon?
Utálom, hogy mindenki körülöttem ugrál, és a nyakamban lihegnek. Kérsz ezt, kérsz azt?? Bezzeg amikor alkotok valamit, pl forrasztok, rajzolok, vagy bármi, akkor meg csak - nagyon ügyes vagy- le van tudva..
A többi ünneppel nincs gondom, csak pont ez a kettő. Számomra ugyanolyan nap mint a többi. Sőt, rosszabb. Amúgy is piszkálnak a "kedveskedésükkel" ami nekem megfolytást jelent. Hála Istennek most születésnapomon dolgozni fogok KÖSZÖNÖM ISTENEM 24 órán át =D De ha nem így lett volna, akkor cseréltem volna a munkatársaimmal, csak hogy ne legyek otthon, azonban sajnos így is meg lesz tartva az a borzadály...
A Holdra költöznék, csak hagyjanak békén már a szüleim, egyébként 22 leszek hamarosan...
Nehéz a felfogásuk?
Szépen kérem.. Nem.. Azért is fel izélik az agyamat a makacsságukkal =D Alig várom, hoy elköltözzek már..
Neked mi a fas.z bajod van???
Normális közegben élsz. Ezzel van gondod? Komolyan nem értelek! Örülnöd kellene ennek! Miert vagy ennyire keserű?
Nekem a szüleim sose mondták még azt se hogy ügyes vagyok, te meg ezen pattogsz???? Szégyeld inkább magad!
Anyám szül meg névnapomra mindig hülyeségeket vett. Tudod mi volt a tortám?? Szilvás gombóc vagy vmi idióta más kaja benne egy szál gyertya! Apám??? Elfelejtette mindig. Sz.art a fejemre!
Neked nagyon jó dolgod van az életben és ez a bajod! A kedvesség amit kapsz tőlük azt becsüld meg! Gőzöd nincs arról milyen az ha a család "nem kedves" veled!
Remélem a puszi amit adnak neked nagyon fájhat neked, gyerekkoromban sose kaptam. Össze tenném a két kezem ha ilyenek lennének velem mint veled.
Belefáradtam már. Sajnálom a sorsodat. Nekem katonának kellene mennem. Ott magam lehetnék =D Az a törődés kellene nekem.
Hogy békén hagyjanak, utasítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!