Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tietekt is idegesít mikor...

Tietekt is idegesít mikor felköszöntenek a születésnapotokon, vagy névnapotokon?

Figyelt kérdés

Utálom, hogy mindenki körülöttem ugrál, és a nyakamban lihegnek. Kérsz ezt, kérsz azt?? Bezzeg amikor alkotok valamit, pl forrasztok, rajzolok, vagy bármi, akkor meg csak - nagyon ügyes vagy- le van tudva..

A többi ünneppel nincs gondom, csak pont ez a kettő. Számomra ugyanolyan nap mint a többi. Sőt, rosszabb. Amúgy is piszkálnak a "kedveskedésükkel" ami nekem megfolytást jelent. Hála Istennek most születésnapomon dolgozni fogok KÖSZÖNÖM ISTENEM 24 órán át =D De ha nem így lett volna, akkor cseréltem volna a munkatársaimmal, csak hogy ne legyek otthon, azonban sajnos így is meg lesz tartva az a borzadály...

A Holdra költöznék, csak hagyjanak békén már a szüleim, egyébként 22 leszek hamarosan...

2017. aug. 20. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*falamra
2017. aug. 20. 22:23
 12/21 A kérdező kommentje:

Nehéz a felfogásuk?

Szépen kérem.. Nem.. Azért is fel izélik az agyamat a makacsságukkal =D Alig várom, hoy elköltözzek már..

2017. aug. 20. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem minden alkalommal a nagymamám köszöntött fel előszőr egy kis édességgel, amit a kevés nyugdíjából is mindíg megvett. Lassan egy éve, hogy meghalt, és bár a többi családtagom/barátom felköszönt, már soha nem lesznek ugyan olyanok az ünnepek
2017. aug. 21. 10:10
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Neked mi a fas.z bajod van???

Normális közegben élsz. Ezzel van gondod? Komolyan nem értelek! Örülnöd kellene ennek! Miert vagy ennyire keserű?

Nekem a szüleim sose mondták még azt se hogy ügyes vagyok, te meg ezen pattogsz???? Szégyeld inkább magad!

Anyám szül meg névnapomra mindig hülyeségeket vett. Tudod mi volt a tortám?? Szilvás gombóc vagy vmi idióta más kaja benne egy szál gyertya! Apám??? Elfelejtette mindig. Sz.art a fejemre!

Neked nagyon jó dolgod van az életben és ez a bajod! A kedvesség amit kapsz tőlük azt becsüld meg! Gőzöd nincs arról milyen az ha a család "nem kedves" veled!

Remélem a puszi amit adnak neked nagyon fájhat neked, gyerekkoromban sose kaptam. Össze tenném a két kezem ha ilyenek lennének velem mint veled.

2017. aug. 21. 11:30
 15/21 A kérdező kommentje:

Belefáradtam már. Sajnálom a sorsodat. Nekem katonának kellene mennem. Ott magam lehetnék =D Az a törődés kellene nekem.

Hogy békén hagyjanak, utasítsanak.

2017. aug. 21. 13:53
 16/21 anonim válasza:
De bírom, aki leírta, hogy kb ugyanígy érez, hogy le lett pontozva... már vélemény sem lehet írni.
2017. aug. 21. 14:35
 17/21 A kérdező kommentje:
engem is gyakran lerontanak, ezért nem figyelem kinek mennyi százaléka van a legtöbb esetben. Nem mindig az a felhasználó írja az igazat, akinek magas a rejtingje. Mivel ugye bárki szavazhat, és nem mindenki él jó szándékkal. Szép napot ‼ =)
2017. aug. 21. 15:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Lehet istenesen be kellene rúgnod és rókáznod, hogy többet ne vigyék túlzásba a felköszöntést és egy szolid kívánsággal "zaklassanak";)
2017. aug. 21. 20:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez egy jó vicces 5let =D Tetszik =)
2017. aug. 22. 12:36
 20/21 anonim válasza:
Én is ugyanígy érzek, részben azért mert nem a saját érdememnek tartom hogy megszülettem, sőt még csak nem is akartam. Ne engem zaklassanak ezzel:D Bizonyos esetekben szeretem ha mindenki rám figyel, de akkor azért mert kiérdemeltem valamivel, nem egy olyan dologért, amihez a legkisebb közöm sincs,borzalmas ilyenkor a figyelem középpontjában lenni (nekem).
2018. márc. 10. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!