Ti haragudnátok, ha nem köszöntenének fel a közeli rokonaitok a születésnapotokon, vagy egyéb alkalmakkor?
Nem haragszom meg, csak rosszul esik. A mi családunkban szokás köszönteni egymást, és nem, nem a jópofizásról meg drága ajándékokról szól a dolog, simán csak szeretünk örömet szerezni a másiknak és gondolni az ilyen eseményekre.
Én mindig nagyon készülök a születésnapokra, épp ezért rosszul esik, ha az enyémről elfeledkeznek. Nem haragszom meg, de csalódok, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy megsértődök.
Van sajnos olyan közeli családtagom, aki akkor sem nyög ki egy kedves szót, mikor pont a szülinapomon vannak nálunk vendégségben a párjával. Nem mintha nem tudná, mikor van, csak simán nem érdekli, ha visszagondolok, kb. sose érdekelte. A család többi tagjára se szokott gondolni, egyedül magára. Ha az ő szülinapja van, akkor aztán megy a kívánságműsor. Csak már engem nem érdekel... ha ő nem köszönt fel engem, akkor én sem őt. Ez van.
Isten éltessen sokáig, kérdező.
Egyébként nem zavarna ha nem köszönte fel senki sem.
Volt, hogy a saját szülinapomat elfelejtettem
"Én szoktam tartani mások születésnapját és névnapját."
Tartani? Úgy érted, hogy te megemlékezel a mások születés- és névnapjáról?
Hidd el, nem mindenki várja el, és nem is értékeli. Van ismerősöm, aki minden születésnapkor beállít, és elvárja, hogy körbeugráljam. Nem vagyok boldog tőle.
Különbözőek vagyunk. Nem mindenki azt tartja fontosnak, amit a másik.
Na most a családod vagy a rokonaid?
Mert az én keresztanyám 10 éve nem köszöntött fel, de ő a rokonom. Az anyám nyilván frlköszönt, de ő nem a rokonom, hanem a családom része.
Nekem tegnap volt a szülinapom, a világon senki sem köszöntött fel.
Még a barátaim sem. Pedig tudták.
Másnak mindig van buli, meg összedobunk meglepi ajándékra.
Ennyit erről...
Nem haragszom, de levontam a konzekvenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!