Ti mit csinálnátok, ha a rokonaitok ezt csinálnák a szalagavatón?
Én ott megkérdeztem volna, hogy "Hát X és Y hol vannak?...Hazamentek? Hogyhogy?".
Ha elfogadható indok miatt mentek el, akkor valószínűleg majd bocsánatot kérnek tőled. Ha valami mondvacsinált indokkal mentek el, akkor én biztosan megemlíteném nekik, hogy nem volt szép, főleg, hogy direkt kérdezted a részvételt a jegyek miatt.
Gondolom jó indokuk volt rá, ha már egyszer kiöltöztek és megjelentek a helyszínen, gondolhatod, hogy nem direkt álltak fel pont akkor, amikor a ti táncotok következett. Egyébként meg tuti nem csinálnék belőle ügyet, az sem zavarna, ha a szemembe mondanák, hogy "Bocsi, de untuk, úgyhogy leléptünk". Felnőtt emberek, azt csinálnak amit akarnak, senkit nem kötelezhetek semmire, de nem is akarnék egy ilyen esetben ráerőltetni valakire olyat, amihez semmi kedve nincsen.
Amúgy meg anyukád valószínűleg tudja, gondolom feltűnt neki, hogy mellette áll. Kérdezd meg tőle, vagy legközelebbi találkozáskor a nagyapádtól, de szerintem ebből ne csinálj papád előtt hisztériát, szimplán érdeklődésképp kérdezd.
Figyelj, szerintem kérdezd meg a lb-det, hátha ő tudja, de még véletlenül se a szóban forgó rokonnal beszélj, mertne adj isten, kiderül, miért kellett lelépniük.
18-19 vagy és ennyire korlátolt, most komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!