Ti mit csinálnátok, ha a rokonaitok ezt csinálnák a szalagavatón?
"Szó sem volt arról, hogy valamelyikük rosszul lett volna mert mondták volna."
Nekem nem ezt mondtàk! Allitolag becsavartak jonehany felest, amig vàrtàk az eloadàst. Szoval megvan miert hagytak ott a szalagavatot ido elott.
Tehàt a kerdesedre a valasz: En megertettem volna oket, merthat reszegen csak ne fetrengjenek ott es hozzanak engem kellemetlen helyzetbe.
Hidd el, nem ezen rágódom :'D
Lehet én vagyok rosszul összetéve, de nekem valahogy nem oké, ha azért lépnek le mert szerintük sokáig tart. Talán jobban megérteném, ha papa 69 éves felesége úgy távozott volna, hogy nem ülőhelyet kapott volna korábban. Ballagáson se örülnék neki, ha nem találnám meg a családot, mert már rég otthon csücsülnek mert nem volt kedvük megvárni a végét. Azért bosszant inkább, mert előre szóltam, hogy aki nem akar jönni, az legyen kedves vissza adni a jegyét, hogy oda tudjam adni olyannak aki szeretne ott lenni. Szerintem nincs helyén hogy csak úgy távoznak, de mondom, mindegy. Ballagásra nem kell jönniük, legalább tudom hogy illemből sem kell meghívni őket mert felesleges. Nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim, csak feltettem egy kérdést.
A szalagtűzőt megvárták, a lényegi részen ott voltak, láttak. Nekem ennyi elég lenne a helyedben, nem rugóznék rajta. :)
Nekem is volt olyan rokonom anno, aki lelépett, merthogy zavarta, hogy nem érek rá velük beszélgetni, akkor minek üljön itt. A tied ehhez képest még egész korrekt. :D
"Ti mit csinálnátok, ha ez történt volna a szalagavatón?"
Legkozelebb, amikor talalkozok Veluk, megkerdezem mi tortent!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!