Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék miért szeretik...

Anyósomék miért szeretik jobban a sógornőm párját mint engem?

Figyelt kérdés
A férjemmel 7 éve vagyunk együtt. Abból 5 éve vagyunk házasok. Sógornőmnek most 5 hónapja van egy barátja. Hétvégén, hogy anyósoméknál voltunk, a sógornőm párja is ott volt. Hát anyósomék teljesen istenítették, hogy milyen ügyes, kedves ez a Dávid. Tudni kell, hogy Dávid az iskolát otthagyta, azóta építkezésen dolgozik. Nincs semmi végzettsége. Míg én egyetemen tanultam. Normális munkám van. Tudják anyósomék, hogy semmilyen formában nem eszem meg a káposztát. Persze a vasárnapi ebéd töltött káposzta volt. Meg csináltak rakott karfiolt, mert hogy én is tudjak enni valamit. Azt is tudják hogy 3 hónapja vegetáriánus vagyok. Így szinte végig éheztem amíg ott voltam. Meg úgy éreztem, hogy kihagynak a beszélgetésből. Mert jobban érdekelte őket, hogy mit mond Dávid. Párom szerint nagyon túlreagálom a dolgot, és szerinte is nagyon rendes a srác, meg hogy nem kellene lenéznem... Én nem nézem le, de azért én legalább 7 éve ismerem anyósomékat, eddig normális kapcsolatunk volt. De mióta megjelent a színen ez a srác csak ő a jó.
2020. dec. 2. 15:32
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom anyósod ki akart veled szúrni, azt hitte a karfiol majd megf*ngat
2020. dec. 4. 14:47
 42/44 anonim ***** válasza:
82%

Lehet szimplán örülnek most, hogy tálalt az is valakit meg igen, jó színben akarnak feltűnni is.

Ha nem ez van...

Lehet jobban csipázzák a lányukat alapból. Férjeméknél ez a szindróma. Férjem a báb, a huga az isten! Férjemtől elvettek, hogy odadják a lánynak. Engem semmibe vesznek első perctől, utálkoztak, viszont a sógornő pasijai mind csodálatosak voltak (amíg össze nem vesztek egymással)! Én kedvemre színileg főztek, mert igazából sosem. A remélik megeszem az nem minősül annak.

Lehetnék diplomás, milliomos akármi, de a (szintén) gyárban dolgozó lánya akkor is az isten és a lábujja nyomáig fel nem érhetek soha, ami miatt az ő pasijai azért csodálatosak, mert a lányuk leszállt hozzája a földre.

2020. dec. 12. 15:46
 43/44 anonim ***** válasza:
83%

Hétvégén mutatta be a sógornőm a családnak a pasiját. Friss még a dolog, a bátyja már házas - neki volnék én a felesége.

Senki egy rohadt szót nem szólt a sráchoz. Tőlem kérdezték, mi legyen az ebéd, velem dumáltak tök átlag dolgokról, pedig semmi izgalmas nem történik az életünkben kb. Mármint érted, nekem hót izgi, hogy a kisebb gyerekünk most tanul beszélni, vagy hogy a nagyobbacska miket készít az oviban, de ez asszem, a világon senki mást nem érdekel. A pasitól senki nem kérdezte meg azt se, hova jár egyetemre, hol lakik, semmit! Azt kérdezték meg, kér-e még a levesből, meg iszik-e sört. Senki le se szarta a srácot, ült ott, mint egy szerencsétlen kilométerkő. Kb. én dumáltam vele, amikor nem én voltam kérdezgetve épp. Rettenetesen ciki volt, és nekem volt az, úgy éreztem, hogy ez a rivaldafény most neki járna. Irtó hülyén éreztem magam. Szerintem az lett volna a normális, ha ő van körberajongva.

Szóval a másik irány se jó senkinek.

2020. dec. 14. 10:35
 44/44 anonim válasza:
25%
Aki annak nem mestere hóhéra az annak!
2020. dec. 15. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!