Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék miért szeretik...

Anyósomék miért szeretik jobban a sógornőm párját mint engem?

Figyelt kérdés
A férjemmel 7 éve vagyunk együtt. Abból 5 éve vagyunk házasok. Sógornőmnek most 5 hónapja van egy barátja. Hétvégén, hogy anyósoméknál voltunk, a sógornőm párja is ott volt. Hát anyósomék teljesen istenítették, hogy milyen ügyes, kedves ez a Dávid. Tudni kell, hogy Dávid az iskolát otthagyta, azóta építkezésen dolgozik. Nincs semmi végzettsége. Míg én egyetemen tanultam. Normális munkám van. Tudják anyósomék, hogy semmilyen formában nem eszem meg a káposztát. Persze a vasárnapi ebéd töltött káposzta volt. Meg csináltak rakott karfiolt, mert hogy én is tudjak enni valamit. Azt is tudják hogy 3 hónapja vegetáriánus vagyok. Így szinte végig éheztem amíg ott voltam. Meg úgy éreztem, hogy kihagynak a beszélgetésből. Mert jobban érdekelte őket, hogy mit mond Dávid. Párom szerint nagyon túlreagálom a dolgot, és szerinte is nagyon rendes a srác, meg hogy nem kellene lenéznem... Én nem nézem le, de azért én legalább 7 éve ismerem anyósomékat, eddig normális kapcsolatunk volt. De mióta megjelent a színen ez a srác csak ő a jó.
2020. dec. 2. 15:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%
Jahh majd te biztos megmondod, ki mikor válaszolhat :D az élet apró-cseprő dolgainak felnagyítása semmilyen korrelációban nem áll az iskolai végzettséggel. Aki a személyiségre az alapján tesz előzetes ítéletet, hogy van-e diplomája, vagy nincs, az mindenképpen unintelligens, akkor is, ha agysebész, meg akkor is, ha segédmunkás. Diplomásként írom ezt, csak hogy megnyugtassam háborgó lelked ;)
2020. dec. 2. 16:57
 12/44 anonim ***** válasza:
84%
Meg kell szoknod, hogy most már nem csak te vagy a családban,hanem a Dávid is,aki lehet,hogy a sógorod lesz.
2020. dec. 2. 17:08
 13/44 anonim ***** válasza:
84%
8, semmit nem tükröz. Mondom ezt diplomásként
2020. dec. 2. 17:22
 14/44 anonim ***** válasza:
91%

Téged ismernek hét éve, őt pár hónapja. Teljesen normális, ha most inkább felőle érdeklődnek. Neked se duzzogni kellene, hanem próbálni megismerni. De jaj, mit beszélek, ő csak egy melós a diplomás naccsasszony szemében.

Káposztát mertek főzni? Igazad van, ha te utálod, más se egye.

2020. dec. 2. 17:24
 15/44 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de pl. A karfiolt megehetted volna, a húsrészét félrekotrod, azt kész. A másik, hogy nem szép dolog valakit az iskolai végzettség alapján ítélni. Csak mert nincs diplomája,attól még lehet rendes ember. Anyósod igenis gondolt rád, hisz főzőtt neked külön, mondom, a karfiol részét megehetted volna. Én is igyekeznék a gyerekem új párjának a kedvébe járni,miért baj, ha szeretne jó benyommást kelteni? Nem várhatod el,hogy állandóan körülötted forogjon minden. Inkább te is örülj, hogy végre boldog valakivel a sógornőd, és ne az anyósodat szidjad, amikor ő igenis megteszi, ami telik tőle.
2020. dec. 2. 17:29
 16/44 anonim ***** válasza:
75%
Mi a baj a rakott karfiollal, hússal készült? Vagy tojás volt benne, de te azt sem eszed? Nem teljesen világos nekem.
2020. dec. 2. 17:30
 17/44 anonim ***** válasza:
88%
Mindig a menyek idejönnek hisztizni, hogy így meg úgy milyen szemét az anyósuk. Szerintem a menyek se jobbak.
2020. dec. 2. 17:34
 18/44 anonim ***** válasza:
86%
Érthetetlen számomra, hogy mit viseltek el rajtad eddig is.
2020. dec. 2. 17:51
 19/44 anonim ***** válasza:
89%
Most jön az, amikor a kérdező mindenkit lepontoz.
2020. dec. 2. 17:56
 20/44 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy nagy a melle. Milyen sokan lenézik itt a diplomájukat. A diploma nekem azt tükrözi, hogy valakinek van kitartása. Ergo valamelyest tükrözi a személyiséget. Azért egy orvos igenis kitartóbb, mint egy segédmunkás. És nem szakmunkásról beszélek, mert az igenis becsülendő. De Dávid, aki otthagyta a sulit, hát az építkezésen se lesz kitartó. Végül f*ngottál a karfioltól?
2020. dec. 2. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!