Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék miért szeretik...

Anyósomék miért szeretik jobban a sógornőm párját mint engem?

Figyelt kérdés
A férjemmel 7 éve vagyunk együtt. Abból 5 éve vagyunk házasok. Sógornőmnek most 5 hónapja van egy barátja. Hétvégén, hogy anyósoméknál voltunk, a sógornőm párja is ott volt. Hát anyósomék teljesen istenítették, hogy milyen ügyes, kedves ez a Dávid. Tudni kell, hogy Dávid az iskolát otthagyta, azóta építkezésen dolgozik. Nincs semmi végzettsége. Míg én egyetemen tanultam. Normális munkám van. Tudják anyósomék, hogy semmilyen formában nem eszem meg a káposztát. Persze a vasárnapi ebéd töltött káposzta volt. Meg csináltak rakott karfiolt, mert hogy én is tudjak enni valamit. Azt is tudják hogy 3 hónapja vegetáriánus vagyok. Így szinte végig éheztem amíg ott voltam. Meg úgy éreztem, hogy kihagynak a beszélgetésből. Mert jobban érdekelte őket, hogy mit mond Dávid. Párom szerint nagyon túlreagálom a dolgot, és szerinte is nagyon rendes a srác, meg hogy nem kellene lenéznem... Én nem nézem le, de azért én legalább 7 éve ismerem anyósomékat, eddig normális kapcsolatunk volt. De mióta megjelent a színen ez a srác csak ő a jó.
2020. dec. 2. 15:32
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
42%
Nem megmondtam hogy xarrá leszel oltva?
2020. dec. 2. 18:12
 22/44 anonim ***** válasza:
89%

Két régi barátnő találkozik. Kérdi egyik a másiktól:

- Hogy vannak a gyerekeid?

- Jaj, ne is kérdezd! Szegény fiam egy szörnyű lusta lányt vett feleségül. Délelőtt 11-ig fel sem kel az ágyból, egész nap költekezik a plázákban, este se főz, hanem elviteti magát valami drága étterembe!

- Szegény fiad, jól kifogta! És a lányoddal mi újság?

- Neki arany élete van! A férje reggel ágybaviszi neki a kávét, a reggelit, aztán ellátja pénzzel, hogy vegyen magának, amit csak akar, és minden este vacsorázni mennek.

2020. dec. 2. 18:12
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Hányinger vagy, kérdező...

Mégis mit képzelsz te magadról, ki vagy te?

Lássuk csak:

Az új párral a nő SZÜLEI egy dekával se merjenek többet foglalkozni, elvégre TE is ott vagy! Hét éve! Ő meg 5 hónapja! Tchaa...Hogy mernek arra vetemedni, hogy esetleg MEGISMERJÉK az új pasit?

Hogy merészelnek káposztát enni, miközben TE nem szereted? Hogy képzelik, hogy VELED egy asztalnál ilyet van bátorságuk feltálalni? Neadjisten, a szaros kis 5 hónapos pasika ízlését, sőt még a sajátjukat is képesek voltak figyelembe venni.

Hogy jönnek ahhoz, hogy külön főzzenek neked, hiszen TE már három egész hónapja! kecskeeledelt zabálsz, mi az, hogy nem alkalmazkodnak még ebben is HOZZÁD? Hogy mernek NEKED vegetáriánusként rakott zöldséget adni?

Különben is, TE diplomás vagy, ő meg csak egy sehonnai munkás! Elvégre NEKED ehhez baromi sok közöd van.

Te, te, te. Kifordul a belem az ilyen patkány emberektől, akik szerint mindenki is hozzájuk alkalmazkodjon és körülöttük forog a világ.

Örülj, hogy ez a család befogadott. Nálunk biztosan nem szívesen látott vendég lennél.

2020. dec. 2. 18:43
 24/44 anonim ***** válasza:
96%

Gusztustalan nagykepu liba vagy kerdezo. Ki a phsz vagy te komolyan te nagy egyetemi xy..? Es mivan ha van papirod. Nekem is van. Nem hagytam ott a sulit.

Mi az h rendes munkad van. Mert..neki nem? Az o munkaja ertektelen a tied mellet te liba. Undorito ahogy viselkedsz.

Megerdemled ha kihagynak. Ezt erdemled. Nagykepu vagy! Irritalo lehet a tarsasagod.

Remelem jollaktal a diplomaddal. Edd meg.

2020. dec. 2. 18:50
 25/44 anonim ***** válasza:
97%
A közeli családban az egyik testvér (egyébként egyszerű autószerelő létére) egy tanítónővel van együtt, az öccse meg elvett egy takarítónőt (akinél egyébként kevés illedelmesebb, szélesebb látókörű embert ismerek, külsőre is nagyon csinos, ápolt, meg nem mondanád ránézésre, hogy takarít, a munkáján kívül bármelyik irodista csajjal felvenné a versenyt). A szülők mindkét nő felé ugyanolyan érdeklődéssel, szeretettel fordulnak. Na igaz, a tanító volt előbb és nem vágott le ilyen beteges hisztériákat, hogy a családba újonnan került emberrel hogy mernek többet foglalkozni, hiszen az csak egy takarító, ő bezzeg diplomás.
2020. dec. 2. 19:25
 26/44 anonim ***** válasza:
99%
Mondjuk azt nem ertem hogy miert igy irod, hogy o epitkezesen dolgozik, neked meg normalis munkád van. Miert, az nem normalis munka? Mondom ezt ugy, hogy en is egyetemen tanulok, de a diploma melle nem jar se ész, se empátia. Ebbol kimaradtal. Nem attol lesz jo ember valaki, mert jo végzettsége van.
2020. dec. 2. 20:13
 27/44 anonim ***** válasza:
18%
Megérkezett a hardcore oltogató brigád is.Gondolom már bánod hogy kiírtad a kérdést.
2020. dec. 2. 20:15
 28/44 anonim ***** válasza:
30%
Az tény, hogy nagyon felvágsz a diplomáddal, ami nagyon nem szép dolog. Viszont kicsit más szemszögből megközelítve a dolgot. :nekem van fiam is, és lányom is. Igaz még nincsenek ebben a korban, hogy haza hozzanak valakit, mert tinik, de anyaként engem is érdekelne, hogy a lányom milyen férfit választott magának. Ezzel nem szeretem jobban őt meg a párját, de azért egy lány mégis csak gyengébb tud lenni egy férfinál. Lehet anyósod csak jobban megakarja ismerni. Gondolj bele, hét éve ott vagy! Ha téged nem fogadtak volna el, akkor már rég nem lennél velük!
2020. dec. 2. 22:26
 29/44 anonim ***** válasza:
92%

"Ha téged nem fogadtak volna el, akkor már rég nem lennél velük!"

Ez hulyeseg.. ne haragudj #28.

Ha nem fogadnak el egy baratnot aki feleseg lesz vagy elettars. Azzal csak de csakis azt erik el hogy a gyerekuk a fiuk szepen jol elkeruli a szuleit akik nem fogadjak be a valasztottjat.

2020. dec. 2. 22:37
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az nem jutott eszedbe, hogy Dávid esetleg közelebb áll az Élethez mint te a rohadt diplomáddal? Esetleg arra nem gondoltál, hogy 10x értelmesebb mint te? Őszintén sajnálom a férjedet, a családját szintúgy, hogy egy hétvégi ebédnél ha nem te vagy körbeugrálva, ilyen hisztit levágsz.

És igen, anyósod gondolt rád, hiszen csinált rakott karfiolt. De az sem jó, mert te 3 hónapja nyúlkaján élsz.

Tudod miért Dáviddal beszélgettek leginkább? Mert ő ember. Nincs diplomája, de EMBER! Dolgozik.

Szállj már kicsit magadba a nagy fene diplomáddal meg az új hóbortoddal, hogy te inkább legelsz mint rendesen ennél.

2020. dec. 2. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!