Anyósomék miért szeretik jobban a sógornőm párját mint engem?
Nem minden rólad szól, arra gondoltál már? Valószínű, hogy örülnek, hogy végre valaki ráakadt a sórgornődre, akivel már 5 hónapja együtt van (nem volt előtte párja, hogy ennyire kiemelted, hogy 5 éve vagytok együtt, neki meg most van 5 hónapja párja?) Kedvelik, mert rendes ember? Egyébként mi a bajod, mert azon kívül, hogy kiemelted a végzettségbeli különbségeket, senkiről semmit nem írsz. Tudtad, hogy az ember több, mint a munkája? Hogy nem egy végzettséget igazoló papír az, ami az ember értékét meghatározza?
Főztek neked külön, uram bocsá, a 3 hónapos új hóbortodhoz nem igazodtak tökéletesen, de a szándék megvolt. Szóval mi is az, amiben az eddigi jó kapcsolatotok megromlását látod?
Főztek neked külön, mikor olyan kaja volt a főétel, amit utálsz. Micsoda szemetek!
Próbálnak a kedvére tenni a lányuk új párjának. Felháborító!
Most ő az új, az érdekes. Majd elmúlik. Féltékenynek lenni kicsinyes.
Nekem a saját anyám 7 év alatt nem tudta megjegyezni h vegetáriánus vagyok, mindig halat, töltött tojást meg ilyeneket készít, és mondja nagy meglepve hogy dehát az nem hús!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!