Miért kell mennem ilyen meghívásokra akkor is ha nem akarok?
Nézd, nem olvastam el a többiek válaszát, én azt mondom, ha nincs konfliktus a párod gyerekivel , csak egyszerűen nem érzed magad közöttük olyan kényelmesen , akkor én amondó vagyok tényleg felesleges folyton ott lenned..
Ismerős nekem is ez az érzés, amikor nem értem , hogy nekem miért is kell állandóan ott lennem minden családi összejövetelen. (amúgy aranyos tőlük, hogy így szeretnek, hogy azt szeretnék, hogy mindig ott legyünk) de pl. jómagam és talán te is introvertáltabb vagyok.
A mi családunk egy picit más mint a páromé, mi is szeretünk összejönni, összeülni , találkozni de azért nem ilyen sűrűn mint a páromék.
Nekem ez már néha sok...egyszer elmentem velük egy 5 napos nyaralásra , egész nap összezárva (7-en voltunk) hát szó szerint miután haza értünk 2 napig a sötét szobában feküdtem a csendben és néztem a falat...éreztem , hogy ver a szívem, olyan stresszes volt nekem az a pár nap velük, hogy ezt váltotta ki belőlem...
Szinte minden perce be volt osztva a nyaralásnak, egyszer mondtam hogy délután a szálláson maradok, akkor is a párom papája már kopogtatott is, hogy ő menne sétálni és mikor leszek kész...
komolyan nekem ez nagyon fárasztó volt...
2-3 nap kellett mire ismét úgy éreztem , hogy töltekezem vissza energiával és nyugalommal...
Rendben el kell menni nyilván ,mert a férjed családja de most őszintén, lehet hogy nem szép dolog tőlem, de én mindig is azt mondtam, hogy nekem a párom a családja soha nem lesz olyan fontos mint a saját családom....
főleg, hogy párom sokkal ritkábban találkozik az én családommal, mint én az övével , mivel az ő családja egy városban lakik velünk...
szóval...én azt mondom arany középút és ha ezt megtalálod, akkor te is sokkal jobban fogod magad érezni a férjed családjával..
Annak mi az oka, hogy most hirtelen elkezdtek megjelenni a párod gyerekei?
Eddig miért nem? Hol voltak? Lehet ki akarnak utálni, túrni a párod mellől? Vagyon van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!