Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kell mennem ilyen...

Miért kell mennem ilyen meghívásokra akkor is ha nem akarok?

Figyelt kérdés
Már 40+-os vagyok,tavaly mentem férjhez.Férjemnek két felnőtt gyereke van,ez lényeges.Anyóst,apóst először nagyon szerettem,jó volt menni hozzájuk.Problémám hogy most már minden családi találkozón,ünnepen ott van férjem két felnőtt korú gyereke is,emiatt én rettenetesen utálok a találkozásokon jelen lenni.Még anyós-após is alig szól hozzám,minden a gyerekek körül forog.Hogy vannak,mit csinálnak,kaja is az van amit ők szeretnek.Nem is értem hogy én minek vagyok jelen,a férjem iránti illendőségből talán.Fölöslegesnek és kívülállónak érzem magam. Ezért legutóbb nem is mentem,erre anyós-após megharagudott.És a férjemnek sem tetszett.Szerintetek is kötelező az ilyen családi dolgokra mennem,hiába érzem magam nagyon rosszul ilyenkor?
2020. nov. 16. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
21%
Én nem gyerekes pasival jöttem össze, de a kérdező igen. Ő választotta, tudta hogy vannak gyerekei akik valószínűleg fontosak a párjának akkor mit csodálkozik? Normális apának mindig a gyereke az első. Pár alkalmat ki lehet bírni. De ha a pasi elé áll és azt mondja "ne haragudj drágam de nem megyek a családi ebédre mert nem tetszik hogy a gyerekeid vannak a középpontban" akkor ebből apuka azt fogja leszurni hogy nem kedveli a gyerekeit. És nyilván egyértelmű hogy ez minden kapcsolatban probléma.
2020. nov. 17. 12:27
 52/79 anonim ***** válasza:
58%
De itt nem a gyerekekkel van a probléma, hanem anyósékkal.
2020. nov. 17. 12:29
 53/79 anonim ***** válasza:
72%
De nem érted hogy nem úgy jön le? Még nekem se egyértelmű hogy kedveli e a gyerekeket vagy nem de apuka pláne úgy fogja ezzel érezni.
2020. nov. 17. 12:34
 54/79 anonim ***** válasza:
100%
Akkor értse meg, nem a gyerekkel van a baj, hanem az anyósék viselkedésével, akkor is, ha neki nem úgy jön le. Ha ezt a férj nem tudja megérteni, az nem a kérdező hibája.
2020. nov. 17. 12:42
 55/79 anonim ***** válasza:
19%
De az a kérdező hibája hogy ennyire felfujja ezt a dolgot és ennyi kompromisszumra se hajlandó.
2020. nov. 17. 12:54
 56/79 anonim ***** válasza:
48%
Az nem a kérdező hibája, hogy nem megy olyan helyre, ahol szinte le se szarják.
2020. nov. 17. 13:00
 57/79 anonim ***** válasza:
100%

51-es: Felnőtt, önálló emberek a gyerekei, önálló felnőtt élettel. Miért lenne akkor gond a házasságuknak az, hogy a nő nem kedveli őket. (Ez max. akkor lehetne gond a házasságukban, ha egy tető alatt élnének a kiskorú gyerekekkel, de itt messze nem így van.)

Amúgy a pasi felnőtt gyerekei kedvelik a kérdezőt? Ha nem, akkor ez a pasit ugyanúgy kellene, hogy bántsa (mert - ismétlem - felnőtt emberekről van szó.)

2020. nov. 17. 13:43
 58/79 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdező és a férje házasságára gondoltam, 57-es voltam.
2020. nov. 17. 13:44
 59/79 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy a mi házasságunkban sem okoz problémát, hogy a férjem felnőtt lányával nem kedveljük egymást. Szomorú lenne, ha ez okozna lelki traumát a férjemnek, vagy ezért szeretne kevésbé engem. Tudomásul veszi, hogy nem megyek, mondtam neki, hogy unokákkal is hagyjon, mert nem az unokáim, és nem is vagyok rá nyitott (még a koromnál fogva sem, és amúgy sem). Ő annyit van ott, amennyit akar, annyit unokázik, amennyit akar. Mindenkinek megfelel a helyzet a kínos pofavizitek nélkül is, ez van.
2020. nov. 17. 13:48
 60/79 anonim ***** válasza:
30%

Nem arról van szó hogy le se szarjak a fejét. A kérdező is megmondta hogy ha nincsenek ott a gyerekek akkor nincs gond. Csak akkor van ez ha ők is mennek. Na és? Akkor mi van ha a nagyszulok körbe rajongjak az unokat. Komolyan egyesek képesek ott is problémát csinálni ahol nincs. Tudod hányan örülnének ha anyosekkal ez lenne a legnagyobb problémájuk. Annyira kell az anyós apos figyelme? Mert én nem vagyok rosszba az anyosommal de hidegen hagyna ha nem én lennék a figyelme középpontjában. Ha nem szól hozzám hát nem szól. Ez még nem jelenti azt hogy utaljak a kérdezőt csak azt hogy az unokakert rajonganak. Mekkora szar emberek, nem is értem hogy gondolja a drága mama hogy a kedvencuket fozi....

És azért probléma ha nem kedveli egymást az új nő meg a gyerekek mert a pasinak ha nem is egyformán de valamilyen szinten mindannyian fontosak és normális embernek nem esik jól ha egy számára fontos ember nem kedveli a másik fontos embert. Az hogy a te férjed ebbe látszólag beletorodott még nem jelenti azt hogy nincs igazam.

2020. nov. 17. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!