Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mentek látogatni?

Mentek látogatni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 17:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

59 ez az arcüreggyulladás amúgy most nem olyan durva mint szokott lenni, igazából ha nem lenne pozitív a tesztem , akkor észre sem venném jóformán, de mivel most folyton figyelem magam, figyelem a tüneteim , ezért nyilván jobban felfigyeltem rá, hogy kicsit fájdogál az arcüregem...se hőemelkedésem, semmi.

Hát a protokoll szerintem mindenhol más, én úgy érzem totál káosz van, mert pl nekem a háziorvos asszisztense azt mondta, hogy ha igazoltan koronás a munkatársam, akkor akik érintkeztünk vele azoknak 10 nap karantén és hogy majd az ÁNTSZ fog hívni kontakkutatás végett..

Hát én meg úgy tudom, hogy már nincs kontaktkutatás, és mivel ez 8 napja volt hogy találkoztam kolléganővel, így nem gondolom hogy fognak már hívni.

Ez az egyik a másik meg az, hogy elvileg csak akkor kérhetnek neked PCR tesztet, ha van tüneted no meg most nem tudom, gondolom egy pozitív gyorsteszt is elég indok, bár megmondom őszintén , hogy ezt nem tudom pontosan hogy van, mindenesetre hozzám fognak jönni tesztelni.

Hát most ok kapart a torkom kicsit szombaton, de minden télen ahogy beköszönt a hideg idő kapargat kicsit, szóval...

most nem lehet tudni...

kérdező amúgy hogy neked is válaszoljak, én személy szerint ha most nem lenne muszáj (sajnos mi nem tudjuk megoldani , hogy ne találkozzunk a szüleimmel) akkor nem találkoznék velük kb tavaszig az egészen biztos....

viszont a párom szüleivel sem lehetséges ezt megoldani, mert a család az fontos, és találkozni kell.

Még a párom szülinapját is meg kellett tartani ( 8 fő, nagypapa , nagymama)

Ha rajtam múlna és nem lenne muszáj én senkivel nem találkoznék tavaszig, de hát vannak dolgok ugye amik nem csak rajtunk múlnak.

Barátokkal mi pl most egyáltalán nem találkozunk.

Én azt gondolom ki lehet bírni.

Ott a skype , sőt...mi anno a húsvétot pl mindkét családdal skypon ünnepeltük és tök jó volt így is..

Nyilván jobb lett volna élőben, de így is együtt tudtunk ebédelni stb stb..

2020. dec. 2. 13:08
 62/63 A kérdező kommentje:

Most majdnem leírtam hogy a kérdező vagyok :DD de a gyk jelzi!

Szóval jobbulást!

Összességében hiányoznak de amikor a párom anyja kioktat mindenkit maga körül: férje fia én..az nah az nem hiányzik. Összeülni össze fogunk de lehet csak Karácsonykor és kb biztos hogy csak 1 alkalommal. Ami kérdés felmerült bennem így a 7 hét alatt mostanra; azt mondta anyós hogy ő nem fog engem csak úgy felhívni hanem amikor telefonál a párommal rám kérdez, de várta hogy jelentkezem mesélek kicsit magamról de mindig teljesen eltűnök és cseszem felhívni. Erre azt mondtam hogy de te is csak a szüli,név napomon keresel te is felhívhatsz ám. Erre azt mondta: ő az idősebb és már többször jelezte hogy keressem. Szóval nem tudom..oké de nem értem. A gyerekei is többet keresik őket mint ők a gyerekeiket.

Amikor meg írtam neki vagy hívtam panaszkodott :( ugyhogy jó ideje nem kerestem. Úgy vagyok vele majd találkozunk mert párom mondta hogy együtt megyünk majd..

2020. dec. 2. 13:20
 63/63 anonim ***** válasza:

Nekem nem élnek a szüleim már, csak nagymamám, hozzá megyünk.

Párom megy az anyjához, mi a lányommal akkor sem mennénk át, ha nem lenne Covid.

Pedig egy faluban élünk, ráadásul egy utcában, de nem beszélek vele.

2020. dec. 11. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!