örülj neki, 11. Mi ma temettük a húgom 62 éves apósát, aki egyik nap még felásta a kertet, két nap múlva gépen volt, hat nap múlva a patológián.
2020. nov. 10. 18:50
12/63 anonim válasza:
Nekem rokonom most halt meg teljesen másban. Áthúzták a kórlapon, és hivatalosan koronavírusba halt meg. Rendes temetés se lehet.
Amerikába pedig az unokatesóm belehalt a szülésbe (szívével volt gond). Tudtuk hogy simán belehalhat, és végül tényleg ez lett. :( Ott is átírta a kórház mert többet fizetnek kint a kornavírusos betegek után. Én már nem tudom kinek és mit higgyek. Ez egy baromi nehéz helyzet, ahol egyszerűen senkinek nincs elég információja. Azért dühítő volt számunkra, hogy nem tudtunk hozzá még egyszer kimenni a lezárások miatt. Semmi lehetőségünk nem volt egy normális búcsúra.
2020. nov. 10. 19:00
13/63 anonim válasza:
13, csak mondom, a mi krházunk tett feljelentést ilyen kamu hír miatt. És a halál oka nem szerepel a kórlapon...
2020. nov. 10. 19:04
14/63 anonim válasza:
Nem. Most egy ideig nem találkozunk.
2020. nov. 10. 19:22
15/63 anonim válasza:
Nem megyünk, mert inkább kibírunk pár hónapot egymás nélkül, mint a további életet valamelyikünk nélkül.
De erre előbb utóbb mindenki rájön, csak kellő közel kell, hogy történjen egy haláleset. Egyből elfelejti mindenki a statisztikát, a fake newst meg a gyíkembereket.
2020. nov. 10. 19:24
16/63 anonim válasza:
Nem igazán megyünk. És nem csak a haláleset miatt, hanem mert ha elkapja valaki az lehet k.va sz.r is. 28 éves ismerős tüdőgyulladást kapott, 12 napja 39 fokos a láza, nem tudják levinni. Másik 2 hete hőemelkedés, erős köhögés. Elhúzódik és szar, szóval igyekszünk elkerülni.
2020. nov. 10. 19:45
17/63 A kérdező kommentje:
Most én is beparáztam! Nem volt komoly eset a közeli köreinkben de most ezeken a kommenteken én is elgondolkoztam. Igen sajnos az orvosokat kilóra megvették bárki meghal=korona.... Idős rokonokra figyelek ez biztos. Magunkra nem tudom hogy vigyázzak jobban. Már agyrémem van.
2020. nov. 10. 20:10
18/63 anonim válasza:
Nem egy orvos van a családban, kedves #11-es, és biztosíthatlak, hogy nem vették meg őket kilóra, ahogyan arról is, hogy sokkal többet tudnak erről, mint te. Az egy dolog, hogy te mit hiszel, és hogy a szerencsésebbek közé tartoztatok, de attól még nem kell játszani az eszed, és fszsagokat terjeszteni. Hidd el, az orvosok sokkal okosabbak nálad ;)
2020. nov. 10. 20:25
19/63 anonim válasza:
Igen végülis az évi influenzába is mindig belerokkan az egészségügy... biztos csak hobbiból rinyálnak az orvosok meg a nővérek a covid osztályról, miközben kidolgozzák a belüket. Szerencsére nem mindenkire veszélyes ez a vírus, de a társadalom egy jó részére, szüleinkre, nagyszüleinkre igen. Én nem félek így 24 évesen, de felfogom, hogy a 80 éves nagymamám belehalhat. Ahogy még sok más ember nagymamája is. Szóval nem látogatjuk most őt, maximum maszkban, távolsággal nehány percig, amíg hozunk neki kaját.
2020. nov. 10. 20:26
20/63 A kérdező kommentje:
Én segítettem a 80+ nagymamámnak de nem öleltem meg utána kilincseket megkértem fertőtlenítsük le stb stb.Nem tapogatom össze a dolgait.Párom családját most nem látogatjuk egy ideig.Nem tudom hogy lesz a Karácsony de az egészség fontosabb most!Ti mitgondoltok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!