Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális volt anyósom? Az...

Normális volt anyósom? Az unokáját akarja perelni eltartásért!

Figyelt kérdés

Tegnap vettem át egy ügyvédi levelet amiben az állt hogy a (kiskorú)lányom mint legközelebbi hozzátartozó köteles pénzben vagy természetben segiteni a mamát rokontartásra hivatkozva. Ha nem tesz eleget neki akkor bírósagi útra terelik az ügyet.

Mivel én vagyok törvényes képviselője nekem kéne fizetnem v ellátnom őt.

De elváltam a fiától nekem ez a nő idegen jogilag. A volt férjem meghalt-a válás után.

Volt anyós a lányomra sose volt kiváncsi. Mindig azt hangoztatta hogy nem is a fiától van.

2020. szept. 22. 08:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit írt pontosan a levélbe. Azért írtam, hogy nem hülye az ügyvéd, mert gondolom jól lehúzta ezért anyóst (ha valóban ügyvéd írta).
2020. szept. 23. 11:11
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Ügyvédi Kamara, panasztétel a levél fénymásolatával mellékletként, tértivevényes levélben. Az e-mailt törölhetik, ezt muszáj rögzíteniük.
2020. szept. 23. 11:16
 63/65 anonim ***** válasza:
100%

Írhat ilyet az ügyvéd. Van már tapasztalatom hasonló ügyekben.

Bármilyen baromságot képesek leírni pénzért.

Menjetek bíróságra, ott majd besz0pja a nyanya. Nem kell félned.

2020. szept. 24. 17:18
 64/65 oddbarbie1975 ***** válasza:
100%
Van valami fejlemény? Mit sikerült intézni az "ügyvédnél"?
2020. nov. 20. 17:16
 65/65 A kérdező kommentje:
Nem reagáltam rá semmit. Tőle se jött azóta semmi sem a bíróságtól
2020. nov. 20. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!