Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósok! Ti adnátok ilyen...

Anyósok! Ti adnátok ilyen ajándékot az unokátoknak?

Figyelt kérdés

Újszülöttnek, első ajándéknak, nem személyesen, hanem a másik gereketekkel elkudve:

Használt, a címkén más gyerek nevének kezdőbetűje, plusz egy foltos zenélő plüss, mosatlanul, szagosan.

Csak mert ezt küldte. Gáz, ha örülnék neki, ha legalább kimosta volna?

2020. aug. 30. 18:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
83%
A #9el egyetértek
2020. aug. 30. 19:54
 12/40 anonim ***** válasza:
81%
Nem biztos, hogy rossz szándék vezérelte. Köszönd meg és dobd ki!
2020. aug. 30. 20:00
 13/40 anonim ***** válasza:
83%
Dobd ki.
2020. aug. 30. 20:01
 14/40 anonim ***** válasza:
86%
Többen javasolták, hogy küldd vissza. Ha így döntesz, kérlek ne a gyerekkel. Nekem úgy fájt anno, hogy utálták egymást és én voltam a kommunikációs eszközük :(
2020. aug. 30. 20:05
 15/40 anonim ***** válasza:
76%
Így leírva gonosznak hangzik, de ő más világban nőtt fel. Mi abszolút nem nőttünk fel szűkösen Mindkét szülőknek jó munkahelye volt, ezt a mama is tudta (aki a világ egyik legrendesebb embere volt) de többször elhozta a barátnői unokáinak a kinőtt akár foltos ruháit mondván ne urizáljunk, jól jön majd a pénzünk szűkösebb időkre me költsük ruhára, neki csak egy nadragja volt gyerekként nekünk meg hozott mennyit’ Nem vettük fel soha, de soha nem is bántottuk volna meg azzal, hogy nem vesszük fel vagy, hogy nem vagyunk neki hálásak.
2020. aug. 30. 20:17
 16/40 anonim ***** válasza:
68%
15ös vagyok, tehát soha nem bántottuk volna meg azzal, hogy visszaküldjük
2020. aug. 30. 20:18
 17/40 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nem adnék.

Ha ilyet kapnék felhívnám és megköszönném. Felénk így szokás. Akkor is, ha nem tetszik az ajándék. Vissza küldeni, megjegyzést tenni rá bunkóság. Ha nem tetszik, elteszed vagy kidobod.

2020. aug. 30. 20:19
 18/40 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy idős. 42 éves, aktív, dolgozó, sőt, azt kell mondjam, hogy intelligens nő....Ha meg nincs pénze akkor inkább ne hozzon semmit, de a pepcoba lehet kapni 750 forintért is egy kisruhat..., ami ÚJ ÉS NEM KOSZOS, FOLTOS! szerintem..
2020. aug. 30. 20:30
 19/40 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy igaz, köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 30. 20:31
 20/40 anonim ***** válasza:
77%
42 éves és már unokája van? Hat ti se húztátok az időt...Pláne hogy ez már a második gyerek...
2020. aug. 30. 20:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!