Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek jogosan hisztériázik?

Szerintetek jogosan hisztériázik?

Figyelt kérdés

Apósom és anyósom elváltak. 2 évig ott éltünk egy városban anyóssal, majd apósom kihívott magához minket külföldre. Így jelenleg anyósék 6 óra kocsiútra laknak, az én szüleim 9 óra útra. Jelenleg 2x tudunk hazalátogatni Magyarországra nyáron 1 hétre, és karácsonykor 10 napra. Nyáron anyósékhoz beugrottunk 2 napra, aztán tovább mentünk az én szüleimhez, most karácsonykor is úgy terveztük, hogy odafelé beugrunk 2 napra, visszafelé 2 napra (azért így, mert a férjemnek lejár a személyie). Nyáron még nem szóltak semmit, de most, mikor közöltük a terveinket, akkor elkezdett hisztériázni, hogy bezzeg ő megint csak pár napig unokázhat, a szüleimhez meg csaknem odaköltözünk. Azt tudni kell, hogy mikor anyósékkal egy városban éltünk, felénk se néztek, volt olyan, hogy 3 hónapig nem láttuk, az én szüleim meg havonta 1x lekocsikáztak 3 órát.

Azért is elkezdett hisztériázni, hogy kiraktam facebookra egy képet apósom új feleségével, hogy "drága anyósommal". Merthogy én biztos utálom őt, és, hogy ő nem is az anyósom, hogy tehetek vele ilyet, ég a pofája a többi rokon előtt.

Jó tényleg utálom, de hát most mit csodálkozik?

A férjem egyébként szarul érzi magát, mert valahol igaza van anyósnak, hogy keveset járunk hozzájuk, de ő is úgy van vele, hogy ha ő nem volt ránk kíváncsi mikor ott laktunk tőle 10 percre, akkor miért a szüleimtől vegyem el az időt, mikor ők folyton jöttek, segítettek mindenben a baba körül, anyósom meg egy tányér levest nem hozott, csak elvárta, hogy ugráljam körbe szülés után 1 héttel, meg főzzek neki kávét, meg stb...

2019. nov. 13. 18:02
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Igazából nem magyarázkodom, csak jó volt magamból kiírni a sérelmeimet. A férjem is azon a véleményen van, hogy nekünk így lesz a legjobb, ő is szívesebben van az én szüleimmel, mert nagyon hiperaktív a gyermek, és mikor a szüleimhez megyünk akkor szinte 1 hétig csak a lábunkat lógatjuk, mert úgy foglalkoznak a gyerekkel a szüleim, mintha a sajátjuk lenne. Anyósom ennek pont az ellentéte, amint elkezd kicsit nyafogni, vagy kicsit többet kell vele mozogni, már passzolja vissza nekünk, és a férjemnek is jól esik egy kis csend, egy kis pihenés, hogy 1 hétig nem nekünk kell lefoglalni a gyereket állandóan. Anyósom meg 20 percig játszik vele, aztán közli, hogy ő elfáradt és megy tévét nézni.

Persze látom rajta, hogy rossz érzés neki, hogy ilyen az anyja, és hogy megint nem fog velünk 3 hónapig beszélni, de most mit tudunk csinálni, ha ilyen...

Jah és a legszebb az egészben, hogy január 15.én lesz a szülinapja, anyukámék szilveszterkor csinálnak neki egy előszülinapi bulit, tortával meg mindennel, anyósom meg benyög egy ilyet, hogy ő fel se köszönti a gyereket, ha nem leszünk ott nála a szülinapján, mert hogy ő nem fogja telefonon felköszönteni.

Persze, majdnem 70.ezer ftba kerül csak a benzin, oda vissza, erre miután hazajöttünk 2hétre rá menjünk vissza megint 70ezer ftért. Mi szarjuk a pénzt, és a szabadságot is csak úgy osztogatják. De az nem jut eszébe, hogy ő jöjjön el a szülinapjára, ha nem akarja telefonon felköszönteni, megint én vagyok a szemét amiért nem viszem házhoz. És mielőtt jön a sározás, nem nem vagyunk csórók, de házra gyűjtünk, mert lassan kicsi lesz amiben lakunk.

2019. nov. 14. 11:45
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

Mi is hazra gyüjtünk egyebkent,en is sajnalom mindenre a penzt.

jo nekem a 15€-s cipö is😀meg evekig 1 kabat😀

Otthon hiaba sporoltunl egyszerüen mindig volt valami szar

itt sporolunk,mar csak 3 ev es tudunk venni hazat😊

Ami motival minket az ha egszer nem leszünk,a gyerekünknek lesz egy haza,egy biztos pontja

akar eladja akar nem,csak segitünk neki a kesöbbiekben😊

minket csak az motival,h megteremthessük azt ami nekünk nem volt

es fontos az udvar,a kutyus

panelban nem igen engedik a haziallatot

szeretnem ha a gyermekem allattal nöhet fel😊

2019. nov. 14. 12:31
 33/34 anonim ***** válasza:
58%

14-es, jó nagy baromságot írtál a TB-ről. Mielőtt osztod az észt (magadnak is oszthatnál persze), először nem ártana gondolkozni is.

NEAK-kal körbejártam a témát egyszer a hugom miatt (Anglia), egszer a lányom miatt (ő Unión kívüli ország).

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

2019. nov. 14. 12:49
 34/34 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, szerintem ne strapáld Magad, itt a 99% úgyis Téged ekéz. Tudod, ez a gyk, itt mindig a kérdezőt kell fikázni.

Én pedig azt mondom, hogy egyáltalán semmi joga azt elvárni az anyósnak, hogy kérdezőék dekára kimérjék a szüleinél meg az anyósnál töltött időt.

Amúgy meg, nyugodtan pukkadjanak meg a fiús anyák, de alapból a lány családjához húznak a fiatalok, ha tetszik, ha nem, ez így van nagyon régen. Sok dologról a fiatalasszony dönt, és nyilván ahova ő nem megy szívesen, oda nem fognak annyit menni. Ennyi.

2019. nov. 14. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!