Szerintetek jogosan hisztériázik?
Apósom és anyósom elváltak. 2 évig ott éltünk egy városban anyóssal, majd apósom kihívott magához minket külföldre. Így jelenleg anyósék 6 óra kocsiútra laknak, az én szüleim 9 óra útra. Jelenleg 2x tudunk hazalátogatni Magyarországra nyáron 1 hétre, és karácsonykor 10 napra. Nyáron anyósékhoz beugrottunk 2 napra, aztán tovább mentünk az én szüleimhez, most karácsonykor is úgy terveztük, hogy odafelé beugrunk 2 napra, visszafelé 2 napra (azért így, mert a férjemnek lejár a személyie). Nyáron még nem szóltak semmit, de most, mikor közöltük a terveinket, akkor elkezdett hisztériázni, hogy bezzeg ő megint csak pár napig unokázhat, a szüleimhez meg csaknem odaköltözünk. Azt tudni kell, hogy mikor anyósékkal egy városban éltünk, felénk se néztek, volt olyan, hogy 3 hónapig nem láttuk, az én szüleim meg havonta 1x lekocsikáztak 3 órát.
Azért is elkezdett hisztériázni, hogy kiraktam facebookra egy képet apósom új feleségével, hogy "drága anyósommal". Merthogy én biztos utálom őt, és, hogy ő nem is az anyósom, hogy tehetek vele ilyet, ég a pofája a többi rokon előtt.
Jó tényleg utálom, de hát most mit csodálkozik?
A férjem egyébként szarul érzi magát, mert valahol igaza van anyósnak, hogy keveset járunk hozzájuk, de ő is úgy van vele, hogy ha ő nem volt ránk kíváncsi mikor ott laktunk tőle 10 percre, akkor miért a szüleimtől vegyem el az időt, mikor ők folyton jöttek, segítettek mindenben a baba körül, anyósom meg egy tányér levest nem hozott, csak elvárta, hogy ugráljam körbe szülés után 1 héttel, meg főzzek neki kávét, meg stb...
“ Jó tényleg utálom, de hát most mit csodálkozik?”
XDD
Rettentő gyerekes vagy. Após új nője nem az anyósod, az anyósod a párod anyja. Nem kell puszipajtinak lenni, de te szándékosan bosszantod, próbálod eltiltani tőle a fiát és csodálkozol, hogy nem ölel a keblére.
Amúgy nem kötelező anyóssal lenni. Mentek, férjed meg a gyerekek maradnak anyósnál két napot, te onnan haza vonatozol/buszozol a szüleidhez, vagy elmennek eléd.
“lejár a személyie”
Holnap add át kézcsókomat a magyartanárodnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!