Anyóssal élünk egy telken...De külön ház. Ma főztem egy nagy adag rizses húst... kitettem az edényt a közös teraszra hogy majd vigyék be szedjenek maguknak vacsorát mert dolgoztak ma.
Kiszóltam hogy kitettem a kaját...erre az a válasz érkezett flegmán hogy JÓ....lassan már úgy érzem hogy nekem kell megköszönni hogy megkínálom őket és ők méltoztatnak enni belőle. Nekem ez kifejezetten rosszul esett...Nem a talpamat kellett volna végig csókolni de esetleg köszönjük vagy egy jó is megfelel egy esetleges mosolyjal kifejezve. Szerintem ez elvárható lenne...
Kérdező, neked valami egyéb bajod lehet, mert amit írtál az egy erőltetett hülyeség részedről.
Mi lenne, ha leírnád az igazi problémádat?
2019. aug. 24. 19:55
3/20 anonim válasza:
Az, hogy kibaxod a kaját a teraszra, nem minősül kínálásnak.
2019. aug. 24. 19:56
4/20 A kérdező kommentje:
Mint leírtam és ismerem annyira hogy milyen a jó és a flegma jó különbsége!!!ezért nekem rosszul esik.
2019. aug. 24. 19:57
5/20 anonim válasza:
Kiszóltál, hogy kitetted a kaját. Semmi átkopogunk, megvárjuk, amíg kinyitják, és mosolyogva közölni, hogy kint van a vacsora, egyenek. Csak kiordítasz az ablakon, hogy kinn a kaja. És te nem érted miért flegmáznak. 🤷♀️ Hát nagyon hülye vagy. 🤦♀️👏
2019. aug. 24. 20:05
6/20 anonim válasza:
Nem jogos!
Tényleg csak keresed az ürügyet, amibe beleköthetsz.
2019. aug. 24. 20:08
7/20 anonim válasza:
Pont ugyanígy lakunk mi is. Én is szoktam úgy főzni, hogy anyósnak is legyen. Mondjuk ezt én úgy szoktam, hogy kiszedek egy edénybe (tudom mennyit kell, mert ismerem anyóst), és párom, én vagy valamelyik gyerek átviszi neki és nem kibaxom az udvarra (nekünk nincs közös terasz, de ha lenne, akkor sem oda raknám), hogy nesze, itt van, szedjél ha kell. Bunkóságra flegmaság a válasz. Részükről jogos.
2019. aug. 24. 20:26
8/20 anonim válasza:
Mondjuk nekem sem tetszene,hogy a teraszra kirakott kajából szedhetek és akkor még óriási köszönetet is mondjak.Nem azért de nálunk a kutya szebb tálalásban kapja a vacsorát.Ne is csodálkozz rajta,ha X óra munka után ilyen fogadtatású vacsorával nem tapsol,hogy köszöni szépen.
2019. aug. 24. 20:34
9/20 anonim válasza:
Én meg megértem a kérdezőt. Nekem is rosszul esett volna.
2019. aug. 24. 20:51
10/20 anonim válasza:
Mivel nem ismerjük az alap hangulatot köztetek, nem hallottuk, hogyan is hangzott el a párbeszéd,így nem lehet megmondani. Lehet bunkóság is mindkettőtök részéről és lehet teljesen norális is. Pl az én anyósomékkal-mivel nagyon laza és közeli a kapcsolatunk,noha nem élünk egymás közelében-egy ilyen szituáció minden vélt -és valós félreértés nélkül zajlana le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!