Én hagynám, de nyilvánvalóvá tenném hogy szükség esetén kihez kell majd fordulni segítségért, és az nem én vagyok.
2018. máj. 28. 19:56
2/16 anonim válasza:
jön még kutyára helikopter, nyugi.
2018. máj. 28. 20:02
3/16 anonim válasza:
A párodnak említsd meg, hogy ezt egy kicsit furcsának tartod, rosszul esik, aztán bízd rá, hogy ő ezt hogyan rendezi le a szüleivel, szól-e nekik vagy sem.
2018. máj. 28. 21:44
4/16 anonim válasza:
Igen, szerintem is pároddal beszélgess erről. Ő mit szól hozzá? Neki is ugyanúgy rosszul esik?
Ő eddig is másodrendű volt a testvére mellett?
Vagy neked, kérdező, eddig is rossz volt a viszonyod anyósodékkal?
Az unokájukkal eddig mennyire törődtek anyósodék?
Az a tippem, hogy eddig sem volt rendben a kapcsolat velük.
2018. máj. 28. 21:55
5/16 anonim válasza:
Én inkább csak sajnálnám a párom hogy ő a második a sorban. Rábíznám a döntést hogy rendezkedni akar a szülőkkel vagy sem
2018. máj. 28. 23:38
6/16 anonim válasza:
Joguk van hozzá, nem? Ha velük akarnak menni, velük mennek. A körülményeket ugye nem ismerem, de ha nincs rá kézenfekvő ok s nem érted, a párod kérdezzen rá. Vagy akár te.
2018. máj. 29. 02:13
7/16 anonim válasza:
Jogosan esik rosszul, de ne tedd szóvá, csak a párodnak.
2018. máj. 29. 02:49
8/16 anonim válasza:
Nagyon függ attól, hogy eddig milyen volt a kapcsolat.
Azért azt nehéz elképzelni, hogy minden szép, egyenlően bánnak a gyerekeikkel, aztán egyszercsak az egyiket előnyben részesítik, a másikat meg nagy ívből letojják...
2018. máj. 29. 11:15
9/16 anonim válasza:
Nekem csak az nem tiszta, hogy az unoka a ti gyereketek, mert a másik kisgyerekről úgy írsz mintha az csak a nőjé lenne. Akkor miért nem ti mehettek? Vagy az nem lehet, hogy a párod testvérének friss a kapcsolata, és így szeretnék megismerni a választottját?
2018. máj. 29. 12:47
10/16 anonim válasza:
Én nem szomorkodnék ha nem kéne anyóssal nyaralnom 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!