Jogosan vagyok-e dühös amiatt, hogy anyósom csak azóta keres, mióta kismama vagyok?
Szerintem túlreagálod.
Szeretnél jó kapcsolatot az anyóssal? Itt az alkalom! Ha késve is, ha a gyerek miatt is, de most még van esély jó viszonyt kialakítani, használd ki! Jól fog jönni, ha van nagymamája a gyereknek.
Nem akarsz vele kapcsolatot, nem hiányzik? Hajtsd el, mondd meg neki, hogy nem vagy rá kíváncsi! Vérig fog sértődni, de utána garantáltan nem keres többet - és ha egyszer ez a cél...
" Ha a fiával párkapcsolati gondjaink voltak, azt mondta, nem szól bele, ez a mi dolgunk"
Ez teljesen normális! két felnőtt ember oldja meg a párkapcsolati problémáját, vagy szakítson, ha nem megy, nem kell az anyuka ehhez.
"vagy épp kikészültem idegileg a fia miatt"
Szegény gyerek. Egy hisztigörényhez születik.
Anyósod nem az anyád, szerintem normális, ahogy viselkedett. Szóval az sokkal jobb, ha nem tolakodó.
A fiát ne kritizáld előtte, azt te se szeretnéd, ha fiad lenne.
SZerintem neked most más bajod van, csak anyós jött szembe. Próbálj lazítani az utolsó hetekben.
Tulreagalod es hisztizel.
Az anyosod miert szolna bele a parkapcsolati problemaitokba?
A hormono miatt hisztizel, de probald visszafogni magad, amig valakit nem akasztasz teljesen ki a hulyesegeiddel.
Egyszerűen egy h.ulye hisztis nő vagy remélhetőleg csak a hormonok miatt.
Utald csak anyosod aztán majd ellened fordul....ahogy írtál a kapcsolatrol a pároddal, nem valószínű hogy melletted állna. Itt a lehetőség hogy normalizald anyossal a helyzetet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!