Leendő anyósom nem hívott meg a szülinapi buliba. Jogosan esik rosszul?
Már 3 éve együtt vagyunk a párommal, 1 éve volt az eljegyzésünk tehàt nem újkeletű a kapcsolat.
Leendő apósom 60. születésnapja lesz és nem hívott meg.
Nem értettem félre a dolgot sehogy mert a jelenlétembe hívta el a pàromat.
Minden rokon unokatestvér stb ott lesz...
Nem bántottam meg semmivel, nem kaptunk össze semmin.
A páromnak mondtam, de ő sem tudja mi lehet az oka. Majd beszél vele.
De nagyon rosszul esik.
Ne haragudj, de hogy lehetett ilyen bénák???
Amikor ezt mondta, hogy kisfiam téged szeretettel várunk, akkor a párodnak kellett volna válaszolni, hogy köszönöm anya, akkor jövÜNK Ildivel (ide helyettesítsd be a neved.)
Ennyi!
Ha a párod nem foglalkozik vele, akkor nem az anyóssal van gond, hanem a pároddal.
Te is megkérdezhetted volna, hogy akkor mi van, hátha félreértés. Bár ha kiemelte a párodnak hogy "téged"...
Szeret téged a leendő anyós? Mert ha nem, akkor ez az ok. Ha nincs gond, meg ugye amúgyis az a normális, hogy a jegyes is megy egy nagy szülinapozásra (fura szokás lenne, hogy csak a biológiai vagy törvényes rokonok, ki csinál ilyet?), akkor én azonnal rákérdeztem volna. Mi tartott vissza?
Ahhoz, hogy képben legyünk, le kellett volna írnod még az alábbiakat:
Évek óta együtt vagytok, volt már több szülinapja, névnapja leendő apósodnak és anyósodnak is. Akkor hívtak ünnepelni? Ha nem, akkor logikus, hogy most sem. Ha igen, akkor valami történt a legutóbbi ünneplés óta.
A te szülinapodat, névnapodat ők szokták köszönteni?
Én is arra tippelek, hogy valami fatális félreértés lehet, úgyhogy párod mihamarabb tisztázza ezt anyukájával, te meg ne húzd magad addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!