Mehetek-e rövidujjú fekete ruhában anyósom temetésére vagy hosszú ujjú szokásos?
Figyelt kérdés
Vállamat takarja a ruha, picivel térd alá ér.2016. jún. 19. 15:55
1/10 anonim válasza:
Ha még fiatal vagy és nem nagyon mini a ruha, akkor igen.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már fiatal. A ruha nyilván nem mini, ha térd alá ér. Csak rövidujjú feketeruhám van, azon gondolkozom, hogy muszáj-e ilyenkor hosszú ujjút venni.
2016. jún. 19. 16:08
4/10 anonim válasza:
Kánikulában simán elfogadható az ujjatlan, nyilván a spagettipántos már nem igazán...
Szóval igen. Részvétem.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 19. 17:40
6/10 anonim válasza:
Terhes voltam nagyapam temetesen, de meg titkoltuk. Hanytam minden nap es kanikula volt, en ujjatlan egyberuhaban voltam ott, ami a terdem fele ert kicsivel (nem pantosban), es fekete saruban. Senki sem szolt meg, pedig falun voltunk es nem tudtak, hogy gyereket varok. Nem birtam volna ki masban, ha illik, ha nem.
7/10 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel, teljesen jó lesz.
8/10 anonim válasza:
A mini ruha is elfogadható és ne feledkezz meg egy üveg pezsgőről.
9/10 anonim válasza:
Szerintem 30-35 fokban lehet kicsit lazábban kezelni még a temetési megjelenést is.
10/10 anonim válasza:
Ha nem anyósod lenne akkor simàn ha részvétnyilvànìtàsnàl férjed mellet fogsz àllni akkor ....kérdezd a férjed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!