Megteheti- e a férjem, anyósom, hogy elveszi a fiam?
Figyelt kérdés
Hosszú történet,de 7 éves koráig apa-anya nevelte a gyermeket. Autizmussal gyanusították, ami nem igaz. Másfél évig harcoltunk,ráment mindenünk:türelmünk,pénzúnk,szeretetúnk,minden.A férjem alkoholista lett,én depis. A fiunk,másfél év harc után kiderült-normális. Viszont annyiban sérült,hogy nem lehetett otthon,nincs anyja,apja. Sajnos,egyikünk sem egészséges. Hogyan tudnánk helyrehozni,hogy a kisfiunknak is jó legyen?2016. jún. 24. 21:01
1/7 anonim válasza:
Fuss neki megegyszer, mert értelmetlen amit írtál
3/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem te vagy inkább autista?? Ebből semmit sem lehet érteni!
4/7 anonim válasza:
nem értem mért kel ez ellen küzdeni
gyanitom valami baj van a családban és a gyámügy kiemelte a gyereket
5/7 anonim válasza:
"Gyanúsították" "kiderült, normális". A férjed miért venné el a gyereket, ha együtt vagytok? Semmit sem értek.
6/7 Költőnő? válasza:
Írd le szépen lassan, tagoltan.
7/7 anonim válasza:
Elveheti bárki a körülmények nem megfelelők, a szülők nem beszámíthatóak és pl nagyszülőnél elhelyezhetik.
Csak sejtem hogy az van hogy elvették tőlük a gyereket az alkoholizmus és a depresszió miatt, mert veszélyben volt, most meg gondolom intézetben van.
Ha így van akkor mindkettőtöknek meg kell gyógyulnia, a férjednek elvonóra kell mennie, tisztának kell lennie, neked pedig kezeltetni a depressziót, megfelelő körülményeket kell teremteni a gyereknek és visszakaphatjátok, de arra számítani kell hogy sűrűn fognak ellenőrizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!